Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Η Μπριζ προσφέρει 15 εκ. και τον Κρμέντσικ για Τζόλη

Νέα βελτιωμένη πρόταση από τους Βέλγους που επιμένουν για το παιδί-θαύμα του δικέφαλου

Ο Χρήστος Τζόλης, το παιδί-θαύμα του ΠΑΟΚ δύσκολα θα μείνει στην Τούμπα για άλλη μια σεζόν καθώς οι εμφανίσεις του εντείνουν την συζήτηση στην Ευρώπη γύρω από το όνομά του και έχουν εκτοξεύσει την τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Μία από τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον είναι η βελγική Μπριζ. Η προσπάθειά της να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο δεν ευοδώθηκε, αλλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Voetbal24.be» είναι έτοιμη να επανέλθει, με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Ο ΠΑΟΚ είχε απορρίψει μια προσφορά τουλάχιστον 10 εκατομμυρίων ευρώ συν 50% μείωση για την αγορά του Κρμέντσικ. Η Μπριζ ζητά 5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Τσέχου επιθετικού της. Η συμφωνία θα μπορούσε να κλείσει στα 15 εκατομμύρια ευρώ και την παραχώρηση του Κρμέντσικ ως ελεύθερου”, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Για τον Χρήστο Τζόλη αναμένεται να πάντως να κινηθούν και πολύ μεγαλύτερα κλαμπ από την Μπριζ. Ένας από τους συλλόγους που παρακολουθούν στενά την εξέλιξή του είναι η Μπορούσια Ντόρτμουντ ως πιθανού αντικαταστάτη του Τζέιντον Σάντσο.

ΠΑΟΚ: Η Μπριζ προσφέρει 15 εκ. και τον Κρμέντσικ για Τζόλη
To Top