ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον “αέρα” το αλιευτικό καταφύγιο Μαράθου-Δεν έχει κατατεθεί ακόμα η μελέτη για χρηματοδότηση

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙΙ” ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Η Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Κοζομπόλη επισκέφθηκε χθες, Παρασκευή 3 Ιουλίου, το Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα. Συζήτησαν σχετικά με θέματα του Δήμου και κυρίως θέματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙΙ” που θα ακολουθήσει από το Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να αξιοποιηθεί καλύτερα προς όφελος των δημοτών. Πιο συγκεκριμένα το παραπάνω πρόγραμμα αφορά σε χρηματοδότηση κατασκευής και ανακατασκευής σχολικών κτιρίων.

70.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Επισημάνθηκε το θέμα της κακής κατάστασης του κτιρίου του Αστυνομικού τμήματος Γαργαλιάνων και ο Δήμαρχος Τριφυλίας ενημέρωσε, ότι έχει δεσμευτεί από τον προϋπολογισμό του Δήμου το ποσό του 70.000 ευρώ για την ανακατασκευή του κτιρίου που στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα το οποίο παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα. Ο Παναγιώτης Κατσίβελας διαβεβαίωσε ότι μέχρι τέλους του έτους θα δημοπρατηθεί το έργο.

ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΑΡΑΘΟΥ: ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ

Στη συζήτηση τέθηκε και η δυσάρεστη εξέλιξη για την κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου Μαράθου, αφού παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δεν έχει κατατεθεί μέχρι σήμερα, η απαιτούμενη μελέτη για χρηματοδότηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με αποτέλεσμα από τη συνολική δαπάνη των 35 εκ. ευρώ της Πρόσκλησης, να έχουν ήδη ενταχθεί έργα περίπου 31 εκ. ευρώ. Γεγονός που καθιστά δύσκολη, έως αδύνατη την ένταξη του έργου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Η Γιώτα Κοζομπόλη επισκέφθηκε επίσης το Δασαρχείο Κυπαρισσίας, όπου συνομίλησε με το Δασάρχη κ. Χριστοδούλου για την πορεία των δασικών χαρτών, ενώ νωρίτερα είχε επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων και το Αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων.

Στον “αέρα” το αλιευτικό καταφύγιο Μαράθου-Δεν έχει κατατεθεί ακόμα η μελέτη για χρηματοδότηση
To Top