ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο νέο κόμμα ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. και ο Δημήτρης Κουκούτσης

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Παρουσιάστηκε χθες το νέο κόμμα ΠΑΤΡΙΕ [Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση]του στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού, και στο οποίο μετέχει ως μέλος του Πολιτικού του Συμβουλίου ο ανεξάρτητος βουλευτής Μεσσηνίας, Δημήτρης Κουκούτσης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και η ιδρυτική εκδήλωση του νέου πολιτικού φορέα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση “Παρών στην εκδήλωση έδωσαν από την Ελεύθερη Πατρίδα που εκπροσωπήθηκε από τον επικεφαλής της Καθηγητή του ΠΑΜΑΚ, Νίκο Βασιλειάδη, τον διακεκριμένο Οικονομολόγο και επικεφαλής του ΠΑΡΟΝ, Νικόλαο Ζώη, Τον Δικηγόρο και τ. Βουλευτή Βασίλη Καπερνάρο, αλλά και του βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση, καθώς της τ. Βουλευτή Λαρίσης Δέσποινας Σβερώνη με τους δυό τελευταίους να αποτελούν ήδη μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, του φορέα που παρουσίασε εχθές στην Θεσσαλονίκη ο Στρατηγός. Παρόντες επίσης ο Ανάργυρος Σαρήπαπας Αντίστρατηγος ε.α. ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητος, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί την Ιδρυτική διακήρυξη, την τοποθέτηση του Στρατηγού Συναδινού και τους χαιρετισμούς των φορέων και των προσωπικοτήτων που συστρατεύονται… (Η εκδήλωση ξεκινά από το 56ο λεπτό του βίντεο)https://www.youtube.com/watch?time_continue=3204&v=8JGY8e6AnFU

To Top