Αθλητισμός

Kalamata BC: Υψηλού επιπέδου και με μεγάλη συμμετοχή το 2ο summer camp

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ BASKET ΣΤΟ 2ο SUMMER CAMP ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΗN ΠΑΡΑΛΙΑ

Ενα εξαιρετικό summer camp διοργανώνει από χτες στη συμπλήρωση τριών χρόνων λειτουργίας της, η Kalamata B.C. Πρόκειται για το 2ο Kalamata B.C. Camp στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας, καθημερινά από τις 8:30 έως τις 13:30.
Μεγάλα ονόματα του μπάσκετ διδάσκουν με όρεξη τα μυστικά το αθλήματος σε πολλά παιδιά που θέλουν να εξελιχθούν και να διασκεδάσουν, παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.

Οι συμμετέχοντες, είναι ηλικίας 8 έως 18 ετών, κι έχουν την ευκαιρία της εμπειρίας με ολοκληρωμένη άθληση στο camp, συμμετέχοντας όχι μόνο σε προπονήσεις, αλλά παράλληλα σε ατομικούς διαγωνισμούς και ομαδικά παιχνίδια, με τη «σφραγίδα» του υπεύθυνου του camp και υπεύθυνου των ακαδημιών της ομάδας Βασίλη Κονταργύρη, και με τη βοήθεια του έμπειρου επιτελείου που αποτελείται από προπονητές Αντώνη Κούτρη, Τίμο Πρίφτη, τους ιατρούς από το Κέντρο Αποκατάστασης ΔΙΑΠΛΑΣΗ, τους γυμναστές Γιώργο Κουλιέρη, Κώστα Αθανασόπουλο, τον φυσιοθεραπευτή Δημήτρη Τσικούρη και τους διατροφολόγους Γαζούλη Αρ. και Πετρακόπουλο Ι.

Στο πλευρό τους, σήμερα βρέθηκαν ο Βασίλης Μπρατσιάκος, που δημιούργησε το «θαύμα» της Κύμης με τελευταία επιτυχία την περσινή παραμονή στην Basket League και ο Γιώργος Βελισσαράκος, τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας με τη γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ και άλλοτε βοηθός στον Παναθηναϊκό, οι οποίοι και μίλησαν στο Messinialive.

Kalamata BC: Υψηλού επιπέδου και με μεγάλη συμμετοχή το 2ο summer camp
To Top