Νέα Προϊοντα

Στο δίκτυο της Wolt εντάσσεται και η Καλαμάτα

Οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν πλέον να παραλαμβάνουν άμεσα στην πόρτα τους τις παραγγελίες που πραγματοποιούν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας

Η Wolt συνεχίζει το δυναμικό πλάνο γεωγραφικής επέκτασής της στη χώρα μας, με την Καλαμάτα να αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο δίκτυό της.

Έτσι, οι καταναλωτές της περιοχής έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα μέσα από την εφαρμογή της Wolt, από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, επιλέγοντας μέσα από τις πάνω από τις 70 επιχειρήσεις εστίασης και 10 καταστήματα λιανικής που είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή.

Έρχεται το Mailo’s The Pasta Project στην Καλαμάτα

Ο αριθμός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων εστίασης αναμένεται να αυξηθεί σταδιακά, ενώ μέσα στο 2023, αναμένεται και το νέο κατάστημα Mailo’s The Pasta Project στην πόλη, με τη Wolt να έχει αποκλειστική συνεργασία, όπως και σε κάθε άλλη πόλη της Ελλάδας.

Οι πελάτες της Wolt στην Καλαμάτα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες, ώστε η επιλογή να γίνεται ακόμη πιο εύκολη.

Επιπλέον, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της παραγγελίας τους σε ζωντανό χρόνο μέσα από το live tracking της εφαρμογής και εφόσον το επιθυμούν οι παραγγελίες παραδίδονται ανέπαφα και με ασφάλεια.

Η Wolt παρέχει επίσης τη δυνατότητα προγραμματισμού της παράδοσης σε ημέρα και ώρα που εξυπηρετεί τον πελάτη, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί, υπάρχει πάντα στη διάθεση του χρήστη η ταχύτερη και καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery, που απαντάει στα μηνύματα σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.
Με την έναρξη της λειτουργίας της πλατφόρμας στην Καλαμάτα, η Wolt συνεχίζει τη δυναμική πορεία και επέκτασή της στην ελληνική επικράτεια, με τις πόλεις όπου δραστηριοποιείται να φτάνουν πλέον τις 17. Σε αυτές οι χρήστες της εφαρμογής απολαμβάνουν την εμπειρία της χρήσης της εφαρμογής της Wolt, μια εμπειρία που η πλατφόρμα στοχεύει να βελτιώνει συνεχώς.

Σχετικά με τη Wolt:

Η Wolt είναι μια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Ελσίνκι, η οποία έχει αναπτύξει και παρέχει μία ψηφιακή πλατφόρμα την οποία αξιοποιούν καταναλωτές, επιχειρήσεις και διανομείς. Η πλατφόρμα της Wolt συνδέει ανθρώπους που θέλουν να παραγγείλουν φαγητό και άλλα αγαθά, με επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να τα πουλήσουν ή να τα παραδώσουν. Για να το καταφέρει αυτό, η Wolt αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών, από logistics, μέχρι λογισμικό λιανικής και χρηματοοικονομικές λύσεις, καθώς και τη λειτουργία των δικών της καταστημάτων με την επωνυμία Wolt Market. Τα προϊόντα της Wolt περιλαμβάνουν τα Wolt at Work (υπηρεσία παροχής γευμάτων ή γενικά μεγάλων παραγγελιών για εταιρείες), Wolt Drive (υπηρεσία άμεσης παράδοσης για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις) και Wolt Self-Delivery (υπηρεσία παραγγελιοληψίας χωρίς διανομή, την οποία αναλαμβάνει η ίδια η επιχείρηση). Η αποστολή της Wolt είναι να κάνει τις πόλεις καλύτερες, ενισχύοντας και αναπτύσσοντας περαιτέρω τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες έχει παρουσία. Η Wolt ιδρύθηκε το 2014 και ένωσε τις δυνάμεις της με την DoorDash το 2022. Η DoorDash δραστηριοποιείται σήμερα σε 29 χώρες, 25 από τις οποίες λειτουργούν με τα προϊόντα και το εμπορικό σήμα της Wolt. Στην Ελλάδα η Wolt ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2019 και σήμερα έχει παρουσία σε 17 πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Λάρισα, Βόλο, Αγρίνιο, Κοζάνη, Σέρρες, Ιωάννινα, Μύκονος, Χαλκίδα, Κατερίνη, Ξάνθη και Καλαμάτα).

Στο δίκτυο της Wolt εντάσσεται και η Καλαμάτα

Δημοφιλέστερα

To Top