Αθλητισμός

Στίβος: Ματαιώθηκαν τα Βενιζέλεια, στον “αέρα” τα Παπαφλέσσεια

Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει τα πάνω-κάτω στον αθλητισμό και ο στίβος δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Οι ακυρώσεις των διοργανώσεων έρχονται η μία πίσω από την άλλη με τον ΣΕΓΑΣ να ανακοινώνει την Τρίτη πώς ακυρώνονται τα φετινά Βενιζέλεια ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ στον “αέρα” βρίσκονται τα Παπαφλέσσεια.

Η ομοσπονδία μετά τις επαφές που είχε με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Χανίων προχώρησε στην ακύρωση του διεθνούς μίτινγκ ΒενιζέλειαΧανιά 2020, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 31 Μαΐου.

Ο ΣΕΓΑΣ οδηγήθηκε στην παραπάνω απόφαση, λόγω της πανδημίας του ιού Covid-19, που έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και έχει αλλάξει τις ισορροπίες και στον αθλητισμό. Το μίτινγκ Βενιζέλεια θα διεξαχθεί το 2021.

Σε ότι έχει να κάνει με το ιστορικό μίτινγκ του Μεσσηνιακού, τα Παπαφλέσσεια, δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις. Η φετινή διοργάνωση είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 23 Μαΐου και οι σκέψεις που υπάρχουν δεν είναι για ματαίωσή της αλλά για αναβολή σε ημερομηνία μέσα στο καλοκαίρι, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ο Μεσσηνιακός δεν έχει επίσημη ενημέρωση απο τον ΣΕΓΑΣ για το τι μέλει γενέσθαι ενώ θυμίζουμε πως επίσημα σε αναστολή είναι όλες οι εγχώριες διοργανώσεις έως τις 17 Μαΐου.

 

 

 

 

Στίβος: Ματαιώθηκαν τα Βενιζέλεια, στον “αέρα” τα Παπαφλέσσεια
To Top