Αθλητισμός

«Στις λεπτομέρειες θα κριθεί με Καλαμάτα», λένε στα Χανιά (vid)

Για μια αμφίρροπη αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες κάνουν λόγο οι Χανιώτες για το ματς με την Καλαμάτα, την Κυριακή στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super league 2.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας Νίκος Μαναρώλης που έχει αναλάβει την καθοδήγηση μαζί με τον Σταύρο Λαμπράκη, ανέφερε: «Η νίκη επί της Επισκοπής, σε συνδυασμό με την αγωνιστική εικόνα μας γεμίζει αισιοδοξία. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα νέο παιχνίδι με την Καλαμάτα για το οποίο θέλουμε να στηριχθούμε σε κάποιες βασικές αρχές που έχουμε θέσει από την αρχή της προετοιμασίας. Θα πάμε με το ίδιο σκεπτικό που είχαμε στο ματς με την Επισκοπή και θεωρώ ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει».


Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση με την Καλαμάτα ο Νίκος Μαναρώλης σημείωσε: «Σε μεγάλο ποσοστό θα κριθεί στο βαθμό που θα είμαστε πιστοί στο πλάνο μας. Στον αγώνα με την Επισκοπή η εφαρμογή του πλάνου μας, η ανταπόκριση και η αγωνιστική πειθαρχία που άγγιξαν χωρίς ίχνος υπερβολής το 100%, ήταν το κλειδί της νίκης μας. Αυτό για μένα είναι σημαντικό όσον αφορά την εικόνα και φυσικά το αποτέλεσμα. Σε αυτά θα βασιστούμε και αυτή τη φορά. Στην αγωνιστική πειθαρχία δηλαδή, στη διάθεση που θα βγάλουν τα παιδιά, που είμαστε σίγουροι ότι και πάλι θα είναι μεγάλη και στις κερδισμένες μονομαχίες. Πιστεύω ότι το πλάνο που έχουμε διαλέξει για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο θα έχει διαφοροποιήσεις σε σχέση με το προηγούμενο, θα τηρηθεί πιστά και στο τέλος θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Καταλήγοντας ο Νίκος Μαναρώλης ανέφερε: «Παίζοντας μπροστά στο κόσμο μας θα έχουμε σίγουρα άλλη ώθηση, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα για να ευχαριστήσουμε και τους φιλάθλους μας. Σίγουρα πάντως θα είμαστε η ομάδα που θα ζητήσει πολλά πράγματα μέσα στον αγώνα και που θα ζητήσει το αποτέλεσμα».

Από την πλευρά ο Γιάννης Μπουτσάκης τόνισε τα εξής: «Η Καλαμάτα είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει δείξει από την αρχή του πρωταθλήματος ότι βαδίζει στον στόχο της. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύω ότι θα είναι ένας αγώνας που θα κριθεί πραγματικά στις λεπτομέρειες, αφού και οι δυο ομάδες είναι δυνατές με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τη νίκη».

Ο 28χρονος μέσος αναφέρθηκε και στην στήριξη των φιλάθλων: «Ο κόσμος είναι πολύ σημαντική βοήθεια για μας και εννοείται ότι έχουμε άγχος και πίεση γιατί θέλουμε να τους ευχαριστούμε πάντα. Και την Κυριακή θα κάνουμε τα πάντα για να τους ικανοποιήσουμε και να συνεχίσουν να έρχονται στο γήπεδο, γιατί η στήριξή τους μας χαρίζει δύναμη».

«Στις λεπτομέρειες θα κριθεί με Καλαμάτα», λένε στα Χανιά (vid)
To Top