ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Μεσσηνίας στελέχη της Γερμανικής Πρεσβείας

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ TI ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

“Υποδεχτήκαμε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Εργοστασίου μας στην Θουρία αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων στελεχών της Γερμανικής Πρεσβείας με πρωτοβουλία του Βουλευτή Μεσσηνίας κ. Γιάννη Λαμπρόπουλου.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους αποθήκευσης, τυποποίησης και συσκευασίας, στην συνέχεια τα στελέχη παρουσία του Βουλευτή είχαν τη χαρά να απολαύσουν γευσιγνωσία ελαιολάδου και ελιών!
Ενημερώθηκαν για τα συστήματα πιστοποίησης και διασφάλισης ποιότητας καθώς και παρουσιάστηκαν στατιστικά στοιχεία εξαγωγών και σημαντικά στοιχεία της γεωγραφίας της περιοχής και των χαρακτηριστικών των προϊόντων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξαν για το πρωτοποριακό εγχείρημα σύμπραξης συνεταιριστικού με ιδιωτικό τομέα με αφορμή την στρατηγική συνεργασία μας με την Κωνσταντόπουλος ΑΕ που με τόση θέρμη είχε υποστηρίξει εξαρχής ο κ. Λαμπρόπουλος! Αλλά και για την τυποποίηση στην οποία προχωρά ο Συνεταιρισμός Μαύρης Κορινθιακής Σταφίδας στα σήματα του! Δώσαμε ραντεβού τους επόμενους μήνες με σκοπό την εμβάθυνση της συνεργασίας μας!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βουλευτή Μεσσηνίας κ. Γιάννη Λαμπρόπουλο για αυτή την τόσο σημαντική πρωτοβουλία που λειτουργεί καταλυτικά στην αναγκαία δικτύωση για την προώθηση των Μεσσηνιακών προϊόντων”!

Στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Μεσσηνίας στελέχη της Γερμανικής Πρεσβείας
To Top