ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 26 Αυγούστου η “Λευκή Νύχτα”στην Καλαμάτα

Στις 26 Αυγούστου 2017 θα πραγματοποιηθεί τελικά η “Λευκή Νύχτα”,σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας -που συνεδρίασε την Πέμπτη 29 Ιουνίου- ύστερα από συνεννόηση και επίσημο έγγραφο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας.
Είναι η 5η συνεχή χρονιά που ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει αυτή τη βραδιά διασκέδασης και shopping, κατά τη διάρκεια της εκπτωτικής περιόδου με πολλές προσφορές από τα καταστήματα της πόλης.
Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι για οργανωτικά θέματα θα γίνει σύσκεψη, στην οποία θα συμμετάσχουν, εκτός από τους εμπόρους, οι επαγγελματίες, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, οι εκπρόσωποι των πολυκαταστημάτων, διότι η «Λευκή Νύχτα» δεν είναι μόνο για τους εμπόρους, αλλά για καθέναν που δραστηριοποιείται στην πόλη της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, ο θεσμός της “Λευκής Νύχτας” στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση όλων, μαζί με την ψυχαγωγία των πολιτών, οι οποίοι θα έρθουν στην πόλη της Καλαμάτας από την ευρύτερη περιοχή. Θα γίνει πολύ μεγάλη διαφήμιση, ώστε να κατέβουν χιλιάδες κόσμου στην πόλη της Καλαμάτας.

Στις 26 Αυγούστου η “Λευκή Νύχτα”στην Καλαμάτα
To Top