ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Τρίπολη ο Τσίπρας στις 23 Φεβρουαρίου για το Περιφερειακό Συνέδριο Πελοποννήσου

Στην Τρίπολη θα βρίσκεται την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τη διεξαγωγή του 10ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση.

Μέχρι στιγμής έχουν διεξαχθεί 8 Περιφερειακά Συνέδρια: Το 1ο στην Κοζάνη, το 2ο στη Λαμία, και το 3ο στο Ηράκλειο Κρήτης, το 4ο στη Λάρισα.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλάει κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, που γίνεται στην Κομοτηνή, Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ

Τον Οκτώβριο έγινε το 5ο Συνέδριο στα Γιάννενα, τον Νοέμβριο έγινε το 6ο στην Κομοτηνή, στην Κέρκυρα έγινε το 7ο, το 8ο και έκτακτο στην Περιφέρεια Αττικής αμέσως μετά τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα, ενώ το 9ο Περιφερειακό Συνέδριο Δυτικής Ελλάδας θα γίνει στην Πάτρα στις 5 και 6 Φεβρουαρίου.

Μετά το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου σειρά έχει η Ρόδος όπου έχει προγραμματιστεί Περιφερειακό Συνέδριο για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.

Η κυβέρνηση έχει προγραμματίσει συνολικά 13 περιφερειακά Συνέδρια που θα διεξαχθούν στις έδρες των 13 Περιφερειών της χώρας.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύει σε όλα τα Περιφερειακά Συνέδρια σχεδόν όλο το Υπουργικό Συμβούλιο, καθώς είναι πολλοί οι υπουργοί και τα κυβερνητικά στελέχη που παρίστανται κάθε φορά, και έχουν συναντήσεις με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και με οικονομικούς και επαγγελματικούς φορείς της κάθε περιφέρειας. Στόχος είναι να διαμορφωθεί ένα χάρτης των αναγκών κάθε περιφέρειας ξεχωριστά προκειμένου να ξεκινήσει η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας βάσει των δεδομένων που θα έχουν καταγραφεί σε κάθε περιφέρεια.

Στην Τρίπολη ο Τσίπρας στις 23 Φεβρουαρίου για το Περιφερειακό Συνέδριο Πελοποννήσου
To Top