Αθλητισμός

Κλειστό Παραλίας: Στην προετοιμασία της Εθνικής Βόλεϊ ο Δήμαρχος Καλαμάτας

Ο δήμαρχος Καλαμάτας τα είπε με τους ιθύνοντες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και τους τέσσερις καλαματιανούς διεθνείς

 

Κοντά στην Εθνική ομάδα βόλεϊ, η οποία πραγματοποιεί την προετοιμασία της στην Καλαμάτα, βρέθηκε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Η γαλανόλευκη βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των Μεσογειακών αγώνων και μάλιστα θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με την αντίστοιχη Εθνική ομάδα της Αλγερίας στην Καλαμάτα στα μέσα του μήνα.

Η συγκυρία με την παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην πόλη είναι ιδιαίτερα τιμητική καθώς μέλη της ομάδας είναι τέσσερις καλαματιανοί βολεϊμπολίστες ο “παλιός” Γιώργος Πετρέας και η νεότερη γενιά των Φρίξου Κωτσάκη, Άρη και Σπύρου Χανδρινού.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος συνομίλησε με τους διεθνείς και με τους προπονητές τους, ΙΟταλούς θρύοπλυος του αθλήματυος Ντάντε Μπονιφάντε (προπονητής), Σαμουέλε Πάπι (βοηθός) και τους πρώην διεθνείς Κώστα Χριστοφιδέλη και Γιώργο Στεφάνου που εντάχθηκαν στο τιμ της γαλανόλευκης και ουσιαστικά ντεμπουτάρουν στην Καλαμάτα αλλά και τον τιμ μάνατζερ Μάριο Γκιούρδα.

volley-ethniki

Μαζί με το δήμαρχο στο κλειστό της Παραλίας βρέθηκαν ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Τάκης Βασιλόπουλος, ο Σπύρος Ψυχογιός, ο Χρήστος Βλάσσης και άλλοι αθλητικοί παράγοντες.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα αναχωρήσει για τους Μεσογειακούς Αγώνες στις 23/6/2022 και θα επιστρέφει στις 7/7/2022.

Το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, που αφορά τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ 2023, θα ξεκινήσει στις 11/7 στην Αθήνα.

volley-ethniki-2

Κλειστό Παραλίας: Στην προετοιμασία της Εθνικής Βόλεϊ ο Δήμαρχος Καλαμάτας
To Top