ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Καλαμάτα την Πέμπτη 26 Απριλίου ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Στο επίκεντρο υπουργικών επισκέψεων βρίσκεται η Καλαμάτα το διάστημα αυτό. Mετά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, που επισκέφτηκε σήμερα τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα μαζί με τον Υπουργό Γεωργίας της Ινδίας, σειρά έχει την επόμενη εβδομάδα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής που θα βρεθεί στην Καλαμάτα την επόμενη Πέμπτη 26 Απριλίου.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα συμμετέχει σε ημερίδα προκειμένου να ενημερωθούν οι φορείς διαχείρισης και εκμετάλλευσης των λιμένων της Πελοποννήσου και άλλων φορέων και Υπηρεσιών, σχετικά με τις διατάξεις του νόμου που άπτονται των αρμοδιοτήτων Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων. Το παρόν θα δώσει και ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστος Λαμπρίδης.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί μεταξύ των ωρών 11.30 και 14.30, στο αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος». Το ίδιο απόγευμα μεταξύ 19.00 και 20.00, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη από τον Υπουργό στο λιμάνι Καλαμάτας.

Στην Καλαμάτα την Πέμπτη 26 Απριλίου ο Παναγιώτης Κουρουμπλής
To Top