Αθλητισμός

Στην Χάποελ Ιερουσαλήμ ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος

Απο το Αγρίνιο στην Ιερουσαλήμ θα βρεθεί ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος. Ο Καλαματιανός προπονητής αποδέχτηκε την πρόταση απο την ισραηλινή Χάποελ και θα αποτελέσει τον βοηθό του σέρβου Αλεξάντερ Ντζίκιτς με τον οποίο έχει συνεργαστεί και πάλι στο παρελθόν, σε επίπεδο σκάουτινγκ.

Ο Γιαννακόπουλος είχε ξεκινήσει τη σεζόν στο Αγρίνιο ως βοηθός του Ντίνου Καλαμπάκου αλλά δεν μπορούσε να αρνηθεί μια πρόταση απο το εξωτερικό μιας ομάδας που θα αγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Ο 37χρονος καλαματιανός τεχνικός περιμένει την έκδοση του διαβατηρίου του τις προσεχείς μέρες και θα αναχωρήσει για το Ισραήλ καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί από την Χάποελ.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Αγρινίου:

Τη θέση του βοηθού προπονητή στη Χάποελ Ιερουσαλήμ αναλαμβάνει ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος.

Με το Θοδωρή έχουμε συνεργαστεί σε τρεις διαφορετικές περιόδους και αποτελεί για μας τεράστια χαρά και τιμή το γεγονός ότι θα βρίσκεται στο τεχνικό τιμ μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες του Ισραήλ, που αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Θοδωρής μας ενημέρωσε για την πρόταση που δέχτηκε από την ισραηλινή ομάδα και φυσικά αποδεχτήκαμε το αίτημά του να αποχωρήσει από το τεχνικό τιμ της ομάδας μας για να βρεθεί στη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Εξάλλου έχουμε ξεκαθαρίσει πως δε θα σταθούμε ποτέ εμπόδιο σε μέλη της ομάδας μας που επιθυμούν να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους.

Ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος ανήκει στην οικογένεια του Α.Ο.Α. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα μας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα και είναι βέβαιο πως θα παρακολουθούμε την πορεία της ομάδας του και τη δική του ελπίζοντας πως θα υπάρχουν επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η Χάποελ.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου βοηθού προπονητή που θα ενταχθεί στο τεχνικό μας τιμ.

Στην Χάποελ Ιερουσαλήμ ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος
To Top