Αθλητισμός

Στην 2η θέση ο Λαζαρίδης στην Πορτογαλία

Ο Γιώργος Λαζαρίδης κατέλαβε τη 2η θέση στο διπλό, ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο μονό, στο πρώτο τουρνουά του Σετούμπαλ στην Πορτογαλία που αγωνίστηκε αυτές τις ημέρες.

Ο Λαζαρίδης έπαιξε μαζί με τον Βρετανό Andrew Penney και μαζί οι δυο τους ήταν στο Νο.2 του ταμπλό στο διεθνές τουρνουά της ITF, X Open Baia De Setubal.

Αφού κέρδισαν τους Said Himam και Weslley Jose στον 1ο γύρο με 6-1, 6-1, καθώς και τους Arturo Montes Vorcy και Mario Roque στα ημιτελικά με 6-2, 6-1, μπήκαν στον τελικό. Εκεί έδωσαν μάχη με τον Πολωνό Jakub Dominik Bukala και τον Ισπανό Enrique Siscar Meseguer, Νο.1 στο ταμπλό, αλλά ηττήθηκαν με 6-7 (5), 6-0, 10-4.

Στο μονό, ο Λαζαρίδης πέρασε με bye στον 2ο γύρο και εκεί κέρδισε τον Πορτογάλο Joao Sanona με 6-0, 6-0, για να μπει στα προημιτελικά. Εκεί τον κέρδισε ο Μαροκινός Said Himam με 6-4, 6-1, ολοκληρώνοντας την πορεία του.

Αυτό ήταν το πρώτο τουρνουά του Σετούμπαλ που αγωνίστηκε ο Λαζαρίδης, αφού την Κυριακή ξεκίνησε και το δεύτερο, στο οποίο ήδη κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των μονών. Κερδίζοντας ξανά τον Sanona με 6-0, 6-0 στην πρεμιέρα του, αλλά και τον Βραζιλιάνο Jose στα προημιτελικά με 6-2, 6-2, ο Λαζαρίδης θα παίξει στα ημιτελικά αύριο, πιθανότατα με τον συμπαίκτη του και Νο.2 στο ταμπλό, Andrew Penny.

Πηγή:tennisnews

Στην 2η θέση ο Λαζαρίδης στην Πορτογαλία
To Top