Μεσσηνία off road

Κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας: Υποδέχτηκε τα πρώτα παιδιά για φέτος

Την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023, ξεκίνησε η πρώτη περίοδος παραθερισμού στην κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας, που βρίσκεται σε μαγευτική ελατόφυτη περιοχή στον Ταΰγετο. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ενημέρωση από τον Δήμο Καλαμάτας, η κατασκήνωση βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, καθώς προηγήθηκαν, από συνεργεία του Δήμου, εργασίες συντήρησης των υποδομών της δομής.

Η κατασκήνωση το φετινό καλοκαίρι θα φιλοξενήσει νέους και ηλικιωμένους σε συνολικά τρεις κατασκηνωτικές περιόδους. Διαθέτει πλήρως ανακαινισμένα Μαγειρεία και Εστιατόριο, γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, θέατρο, παιδική χαρά και οικίσκους για τη φιλοξενία παιδιών και ΑΜΕΑ για τις δύο πρώτες κατασκηνωτικές περιόδους και άτομα τρίτης ηλικίας για την τρίτη κατασκηνωτική περίοδο.

Ο παραθερισμός ξεκίνησε και θα διαρκέσει για την α’ περίοδο έως 18 Ιουλίου 2023. Η β’ κατασκηνωτική περίοδος είναι προγραμματισμένη από 20 Ιουλίου  έως 29 Ιουλίου 2023.

Η κατασκηνωτική περίοδος ξεκίνησε με την τέλεση Αγιασμού, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, του αρμοδίου Αντιδημάρχου Γιώργου Φάβα και της προέδρου του Δ.Σ. της κατασκήνωσης Αναστασίας Μπελογιάννη.

Κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας: Υποδέχτηκε τα πρώτα παιδιά για φέτος
To Top