ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Μανιάτικη γη αναπαύτηκε ο Λυκούργος Γαϊτανάρος

Στη Μανιάτικη γη που τόσο αγάπησε αναπαύεται ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας της Καλαμάτας Λυκούργος Γαϊτανάρος, που πέθανε σε ηλικία 91 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στην Υπαπαντή και επικήδειους λόγους έβγαλε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας περιγράφοντας τον χαρακτήρα, το έργο και την προσφορά του εκλιπόντος, ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας της Καλαμάτας Μανώλης Θεοδώρου και ο εγγονός του Λυκούργος.
Στην τελετή παραβρέθηκαν πολλοί Μανιάτες, επιχειρηματίες, φίλοι και συγγενείς για το τελευταίο αντίο στον άνθρωπο που αγάπησε όσο τίποτα την “Μαύρη Θύελλα” και προσπάθησε με όσες δυνάμεις είχε να ικανοποιεί γνωστούς κι αγνώστους.
Στην εκκλησία παραβρέθηκαν και ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης και ο πρ. βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης.

Στεφάνια έστειλε – μεταξύ άλλων – ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής και προσωπικός φίλος του εκλιπόντος Νίκος Μιχαλολιάκος και οργανωμένοι σύνδεσμοι της ομάδας.
Μετά την εξόδιο ακολουθία το φέρετρο του Λυκούργου Γαιτανάρου εξήλθε από την εκκλησία στα χέρια πρώην ποδοσφαιριστών της Καλαμάτας και ακολούθως κατευθύνθηκαν στους Δολούς της Μάνης όπου κηδεύτηκε…

To Top