ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στερνό αντίο στον Χρήστο Μαλαπάνη

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σε κλίμα οδύνης και βαθύτατης θλίψης έγινε σήμερα το μεσημέρι η κηδεία του πρώην δημάρχου Καλαμάτας, Χρήστου Μαλαπάνη με τιμές εν ενεργεία δημάρχου. Όλος ο πολιτικός κόσμος που τον είχε γνωρίσει, είχαν συνεργαστεί μαζί του, οι δικοί του άνθρωποι ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν.

Στην εξόδιο ακολουθία που έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, πλήθος αυτοδιοικητικών, συγγενείς και φίλοι.

Επικήδειο εκφώνησαν ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, ο πρώην υπουργός Σταύρος Μπένος, η κόρη του Πόπη Μαλαπάνη και ο μητροπολίτης Μεσσηνίας, κ.Χρυσόστομος.

Η κηδεία του αείμνηστου Χρήστου Μαλαπάνη έγινε με δημοτική δαπάνη, συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής και η νεκρώσιμη πομπή ξεκίνησε από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου και κατευθύνθηκε στον πεζόδρομο της Αριστομένους και γύρω από το Ιστορικό Δημαρχείο όπου υπηρέτησε ως δήμαρχος, με τους πρώην δημάρχους Καλαμάτας και τον νυν να κρατούν λευκές κορδέλες που συνδέονταν με το φέρετρο.

To Top