Αθλητισμός

Στεφανίδης: Αφιερωμένο σε όσους δεν μας πίστεψαν

Η αποτίμηση της σεζόν από τον τεχνικό του ΑΟΔ: “Δεν λυγίσαμε ποτέ, ούτε μείναμε στις δυσκολίες για να καλύψουμε κάποιες άλλες αδυναμίες”

Μία διαρκής δοκιμασία ήταν η φετινή σεζόν για τον ΑΟ Διαβολιτσίου, με την ομάδα όχι απλά να στέκεται όρθια αλλά να κάνει την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της και την τρίτη θέση να έρχεται ως επιστέγασμα του μεγάλου αγώνα που έδωσαν ο Μάρκος Στεφανίδης με τους ποδοσφαιριστές του αλλά και η διοίκηση.

Με το γηπεδικό πρόβλημα να ταλανίζει την ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, οι νερατζούρι ολοκλήρωσαν μία χρονιά υπέρβασης διαθέτοντας ένα συμπαγές καλοδουλεμένο σύνολο από τον Μάρκο Στεφανίδη, το οποίο παρά τις απώλειες που υπήρξαν τον Γενάρη δεν έχασε τη συνοχή του και με έναν καταπληκτικό δεύτερο γύρο έφτασε σε μία θέση που εξέπληξε πολλούς.

Το φινάλε απέναντι στο Διαγόρα Βραχνεΐκων έφερε το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων με τους νερατζούρι να γιορτάζουν την καλύτερή τους χρονιά και τους Αχαιούς να χάνουν την κατηγορία.

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο εμείς ήμασταν ενεργειακά άδειοι καθώς ήταν το τελευταίο για το πρωτάθλημα και τα παιδιά έχουν κάνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια”, αναφέρει ο Μάρκος Στεφανίδης, που δεν έχει σταματήσει λεπτό όλη τη χρονιά να εξάρει την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του.

Για την τελική συγκομιδή βαθμών και τη θέση, μόνο περήφανος μπορώ να είμαι για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και το βασικότερο είναι ότι πήγαμε κόντρα σε όλες τις δυσκολίες. Δεν λυγίσαμε ποτέ, ούτε μείναμε στις δυσκολίες για να καλύψουμε κάποιες άλλες αδυναμίες. Δεν υπήρχαν δικαιολογίες και αυτό είναι προς τιμήν των παιδιών που υπηρετούσαν το σχέδιο της ομάδας κάθε Κυριακή και περνάμε αυτό που μπορούσαμε. Με έχουν συγκινήσει και αυτό ήταν που τους τόνισα στα αποδυτήρια μετά το τέλος”, αναφέρει ο έμπειρος τεχνικός.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ πρώτα από όλα αυτούς που με έφεραν στην ομάδα και με στήριξαν. Μιλάω για τη διοίκηση και τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου σε όλη την πορεία, τον Γιάννη Αντωνόπουλο, τον Γιώργο Τσοροτιώτη, οι οποίοι πραγματικά ήταν κερβεροι δίπλα μου. Τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι ήταν παρόντες σε κάθε ματς και που με την παρουσία τους παίρναμε δύναμη και βέβαια τους ποδοσφαιριστές. Θέλω να αφιερώσω και την πορεία μας σε αυτούς που δεν πίστεψαν σε μας, σε αυτούς που δεν βρήκαν λόγο να πουν συγχαρητήρια και σε αυτούς που εύχονταν και θα ήθελαν ανάποδα τον βαθμολογικό πίνακα”, καταλήγει.

Tο προσεχές διάστημα ο Μάρκος Στεφανίδης θα έχει και την πρώτη επαφή με τους ιθύνοντες του ΑΟΔ προκειμένου να συζητήσουν για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους για τη νέα σεζόν.

Στεφανίδης: Αφιερωμένο σε όσους δεν μας πίστεψαν
To Top