ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στάθης Αναστασόπουλος: “Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές”

Με γραπτή δήλωσή του ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου Μεσσήνης, Στάθης Αναστασόπουλος, ξεκαθαρίζει ότι δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης στις επερχόμενες εκλογές του 2019, “ανοίγοντας τις δημοκρατικές παραταξιακές διακικασίες ανάδειξης νέου υποψηφίου δημάρχου”, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά, ενώ κάνει λόγο για “διατήρηση της ενότητας της παράταξης” ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη νίκη της.

Η δήλωση αυτή του Στάθη Αναστασόπουλου έρχεται πέντε ημέρες μετά την προσχώρηση 8 αιρετών της παράταξής του και τη δημόσια συστράτευσή τους με την παράταξη του Δημάρχου Μεσσήνης, Γιώργου Τσώνη.
Στη δήλωση δεν αναφέρονται οι λόγοι που δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Ο ίδιος κάνει έναν σύντομο απολογισμό της αυτοδιοικητικής του πορείας και καταλήγει με πιο συναισθηματικό ύφος λέγοντας, “Η αγάπη του κόσμου είναι αυτή που μου δίνει την δύναμη να συνεχίζω … παραμένοντας ο Στάθης που όλοι γνωρίζετε”. 

Ακολουθεί η δήλωση:

«ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΘΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ»

“Με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στο 50% των δημοτών του Δήμου Μεσσήνης που στήριξαν την παράταξή μας στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, αλλά και στο σύνολο των δημοτών του Δήμου, θέλω να δηλώσω τα εξής:

1ον. Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Μεσσήνης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ανοίγοντας έτσι τις δημοκρατικές παραταξιακές διαδικασίες ανάδειξης νέου υποψηφίου Δημάρχου.

2ον. Συνεχίζω να υπηρετώ τους συνδημότες μου από τον θεσμικό μου ρόλο, του επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας, μέχρι τέλους της τρέχουσας θητείας. Στόχος μας παραμένει η νίκη της παράταξης μας στις επερχόμενες εκλογές, η οποία σύμφωνα με τις παρούσες συνθήκες είναι απολύτως εφικτή. Απαραίτητη προϋπόθεση παραμένει πάντα η διατήρηση της ενότητας της παράταξης.

3ον. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου όχι μόνο τους δημότες του Δήμου Μεσσήνης, αλλά και σε όλους τους Μεσσήνιους/ες, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, σε όλη την αυτοδιοικητική μου πορεία. Πάντα οι επιλογές μου, τόσο στο Δήμο Μεσσήνης όσο και στο Νομό Μεσσηνίας, στηρίχτηκαν στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής του πολίτη και στις αρχές της εντιμότητας, εργατικότητας και αποτελεσματικότητας. Δεσμεύομαι ότι η προσφορά μου στον τόπο θα συνεχίσει να είναι εξίσου δυνατή και στο επόμενο βήμα.

Η αγάπη του κόσμου είναι αυτή που μου δίνει την δύναμη να συνεχίζω …. παραμένοντας ο Στάθης που όλοι γνωρίζετε”. 

Στάθης Αναστασόπουλος: “Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές”
To Top