ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα χέρια της αστυνομίας οι δύο δραπέτες του Πειραιά

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΜ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- “ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ”

Ομάδα των ΕΚΑΜ συνέλαβε τους δραπέτες του Πειραιά, μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν το διαμέρισμα στο οποίο κρύβονταν οι κακοποιοί και εισέβαλαν σε αυτό, αιφνιδιάζοντας τους.

Μάλιστα, ο ένας απο τους καταδικασμένους σε δις ισόβια για στυγερές δολοφονίες και άλλα εγκλήματα είχε επάνω του ένα όπλο, το οποίο όμως δεν πρόλαβε καν να χρησιμοποιήσει, καθώς οι αστυνομικοί τους “έπιασαν στον ύπνο”.
Οι δύο δραπέτες αιφνιδιάστηκαν και συνελήφθησαν. Ο ένας εκ των δύο, ο περιβόητος “ΝΙΚΟ” είχε σκοτώσει το Νοέμβριο του 2011 τον ομοεθνή του Φιλίπ Μεσάϊ και τον 3χρονο γιό του Κέρι στον Άρι, εκτελώντας συμβόλαιο θανάτου. Το διπλό φονικό είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο για τη σκληρότητα με την οποία εκτελέστηκε.

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ

Οι δύο Αλβανοί κακοποιοί είχαν αποδράσει το βράδυ της Τετάρτης, στο λιμάνι του Πειραιά, την ώρα που οι συνοδοί αστυνομικοί τους έβγαζαν απο κλούβα για να τους επιβιβάσουν σε πλοίο της γραμμής για την Κρήτη.

Οι υπόλοιποι κρατούμενοι δημιούργησαν φασαρία για αντιπερισπασμό και οι δύο κακοποιοί, που είχαν κατορθώσει να απαλλαγούν από τις χειροπέδες τους, τράπηκαν σε φυγή κι εξαφανίστηκαν στα στενά γύρω από το λιμάνι.

Μάλιστα, πάλι στο πλαίσιο του οργανωμένου σχεδίου τους, απέδρασαν άλλοι δύο κρατούμενοι, οι οποίοι όμως ελάχιστες στιγμές αργότερα, στο πλαίσιο αντιπερισπασμού και διάσπασης προφανώς των αστυνομικών που βρίσκονταν στην “περιοχή ” έκατσαν και περίμεναν” τους αστυνομικούς να τους συλλάβουν.

Πληροφορίες από: Koutipandoras.gr

Διαβάστε και αυτό:

Ο ισοβίτης για τη διπλή δολοφονία Μεσάι στην Καλαμάτα ένας από τους 4 δραπέτες στον Πειραιά

Στα χέρια της αστυνομίας οι δύο δραπέτες του Πειραιά
To Top