Αθλητισμός

Σπερχογεία- Απόλλωνας Καλ. 0-2: Φιλική νίκη με Καραχάλιο, Μπούνα

Φιλική νίκη με 2-0 πήρε ο Απόλλωνας Καλαμάτας μέσα στην Σπερχογεία επί των “ταύρων” στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και για τους δυο, ενόψει της νέας σεζόν στην Α’ κατηγορία Μεσσηνίας.

Ήταν ένα καλό ξεμούδιασμα για τις δύο ομάδες που δεν έχουν συμπληρώσει ούτε δύο εβδομάδες προετοιμασίας, με τον Σωτήρη Μπουραντώνη και τον Τάκη Σακελλαρόπουλο να βγάζουν τα πρώτα συμπεράσματα για την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας.

Αμφότερες οι ομάδες παρουσιάστηκαν με ελλείψεις, περισσότερες όμως είχε ο Απόλλωνας καθώς χρησιμοποίησε δεκατρείς όλους κι όλους ποδοσφαιριστές.

Στο πρώτο ημίχρονο “μίλησαν” οι τερματοφύλακες καθώς στις σπουδαιότερες φάσεις που δημιουργήθηκαν για τον μεν Απόλλωνα ο Σταματίου είπε διπλό “όχι” στο Δασκαλάκη ενώ για την Σπερχογεία ο Νίκος Μάλαμας έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, ένα τετ-α-τετ και ένα πλασέ άουτ σε κενή εστία.

Και οι δύο ομάδες είχαν τα εξτρέμ τους σε κέφια, η Σπερχογεία το Σωτηρόπουλο από τα αριστερά ενώ ο  Απόλλωνας τον Γιακουμή, ο οποίος ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων.

Στο δεύτερο μέρος η υπεροχή του Απόλλωνα καρποφόρησε με τον Γιάννη Καραχάλιο να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Γιακουμή και το 2- 0 να κάνει ο Στέφανος Μπούνας έπειτα από ασίστ του Βασιλόπουλου.

Σπερχογεία: Σταματίου, Γαβράς, Καπινιάρης, Μπούνας, Δωδεκάτος, Ζέππος, Τσάκωνας, Μπαζάνης, Μάλαμας Κώστας, Μάλαμας Νίκος, Σωτηρόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αναζίκος, Μπάκας Θανάσης, Μπάκας Σταύρος, Δημητρίου Βασίλης, Δημητρίου Γιάννης, Τζαφαιρεμιναίος

Απόλλωνας Καλ.: Καραχάλιος, Κοτσιλιέρης, Δασκαλάκης, Τριανταφυλλίδης, Καραχάλιος Γιάννης, Κουντάνης, Βασιλόπουλος, Παναγάκης, Καρύδης Γιακουμής Γκότσης. Επαιξαν και οι Μπούνας, Βασιλάκης.

Σπερχογεία- Απόλλωνας Καλ. 0-2: Φιλική νίκη με Καραχάλιο, Μπούνα
To Top