Αθλητισμός

Σπερχογεία : Αγώνας δρόμου προς τιμή του Παναγιώτη Δούση

Αγώνα Δρόμου και βαδίσματος προς τιμήν του βετεράνου Βαλκανιονίκη και πολυνίκη Παναγιώτη Δούση στην γενέτειρα του Σπερχογεία διοργανώνουν οι κάτοικοι της Σπερχογείας με τον ΑΟ Σπερχογείας, με την υποστήριξη και συνεργασία του Συλλόγου Δρομέων Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαϊου 2022 και η εκκίνηση θα δωθεί στις 18:30 απο την Πλατεία Σπερχογείας.

Η διαδρομή είναι 5,7 χλμ. (τρεις στροφές των 1,9 χλμ.) με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Σπερχογείας. Παράλληλα θα διεξαχθεί και παιδικός αγώνας 1χλμ.

unnamed

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜ/ΧΗΣ 

1. Ηλεκτρονικά: www. sdym.gr και https://www.facebook.com/SDYMessinias/

2. Την ημέρα του Αγώνα στη Γραμματεία (μέχρι τις 18:15). Παράκληση της διοργάνωσης, να προτιμηθεί η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής για καλύτερη προετοιμασία της τοπικής κοινότητας (δεν θα υπάρχει επίσημη χρονομέτρηση).

ΕΠΑΘΛΑ

Κύπελλο στους τρεις πρώτους (κατηγορίες ανδρών γυναικών). Μετάλλιο σε όσους τερματίσουν.

0

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Επίσης δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ατύχημα που προκύψει κατά τη διεξαγωγή των αγώνων. Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη του γονέα τους και είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους.

Οι διοργανωτές δεσμεύονται ότι θα πάρουν όλα τα δυνατά μέτρα προκειμένου οι αθλητές να είναι ασφαλείς. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει Ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές, Γιατροί, καθώς και ασθενοφόρο, σε όλη τη διαδρομή του αγώνα. Για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνα, θα μεριμνήσει η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Προς διευκόλυνση των συμμετεχόντων θα υπάρχει parking στο χώρο του δημοτικού σχολείου

Θα υπάρχουν αποδυτήρια και χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων όπως και κεράσματα από το σύλλογο γυναικών.

Επικοινωνία: Δικαίος Παναγιώτης 6948275407

 

 

Σπερχογεία : Αγώνας δρόμου προς τιμή του Παναγιώτη Δούση
To Top