Αθλητισμός

Πανηλειακός: Με τον κόσμο του στην Παραλία, έκανε πίσω για την ένσταση

Με τον κόσμο του θα βρεθεί ο Πανηλειακός στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας για την αναμέτρηση με τον Πανθουριακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playoff ανόδου στη Γ Εθνική.

Παρά την πληροφόρηση που υπήρχε από την Ηλεία, δεν έχει αποφασιστεί μέχρι τώρα απαγόρευση μετακινήσεων κάτι που διευκρίνισαν με σχετική τους ερώτηση στις αρμόδιες αρχές οι άνθρωποι του Πανθουριακού. Κάτι που σημαίνει πως στο κρίσιμο κυριακάτικο παιχνίδι, στο οποίο ο νικητής θα σφραγίσει ένα από τρία εισιτήρια ανόδου, θα βρεθούν φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Στο μεταξύ, παρά τις αρχικές τους προθέσεις οι άνθρωποι του Πανηλειακού φαίνεται να κάνουν πίσω στο θέμα της ένστασης για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του ΑΠΣ Πάτραι στο μεταξύ τους παιχνίδι, την περασμένη Τετάρτη. Με νεώτερες δηλώσεις τους αναφέρουν χαρακτηριστικά πως πάγια θέση της ομάδας είναι τα παιχνίδια να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι είναι πάντα υποχρεωμένοι να παρακολουθούν αυτά που συμβαίνουν και να προασπίζουν τα συμφέροντα της ομάδας.

Πανηλειακός: Με τον κόσμο του στην Παραλία, έκανε πίσω για την ένσταση
To Top