ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπείρα διαρρηκτών “ρημάζει” διαμερίσματα στην Καλαμάτα

4 ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ
ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ

Τον φόβο έχει σκορπίσει σπείρα διαρρηκτών που δρα τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Καλαμάτας και “ξαφρίζει” διαμερίσματα πολυκατοικιών. Συγκεκριμένα, θύματα των διαρρηκτών έπεσαν τις τελευταίες ημέρες ιδιοκτήτες και ένοικοι τεσσάρων διαμερισμάτων στις οδούς Ψαρών και Σπετσών.
Οι διαρρήκτες χρησιμοποιώντας κλειδί πασπαρτού μπαίνουν σαν νοικοκυραίοι μέσα στα διαμερίσματα, σε ώρες που απουσιάζουν οι ένοικοί τους και αρπάζουν χρήματα και κοσμήματα.

Εκείνο που προβληματίζει είναι ότι μπαίνουν ακόμα και μέρα μεσημέρι, που σημαίνει ότι βάζουν απο πριν στο στόχαστρο τα σπίτια που θέλουν να “χτυπήσουν”, παρακολουθούν τις κινήσεις των ενοίκων τους και όταν βεβαιωθούν ότι δεν είναι κανείς στο διαμέρισμα, τότε μπαίνουν οι ίδιοι σαν κύριοι, παραβιάζοντας πάντα την κεντρική πόρτα εισόδου του διαμερίσματος.
Δρουν οργανωμένα, που σημαίνει ότι αφενός είναι παραπάνω από 2 καθώς απ’ότι φαίνεται έχουν τσιλιαδόρο, για την παρακολούθηση, και οι υπόλοιποι μπουκάρουν στο διαμέρισμα και με γρήγορες κινήσεις ξεσηκώνουν χρήματα και τιμαλφή. Εντύπωση προξενεί στους αστυνομικούς ότι δεν κλέβουν κάτι άλλο πχ φορητούς υπολογιστές ή κινητά.
Να σημειωθεί ότι η θρασύτητά τους φαίνεται από το γεγονός ότι δεν επιλέγουν απομονωμένα σπίτια αλλά διαμερίσματα σε πολυκατοικίες και μάλιστα σε πολυσύχναστες γειτονιές.

Σπείρα διαρρηκτών “ρημάζει” διαμερίσματα στην Καλαμάτα
To Top