ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμό συνοδηγού το πρωί στον κόμβο Ζαφείρη

Σοβαρό ατύχημα έγινε λίγο πριν τις 09.00 σήμερα το πρωί στον κόμβο του Ζαφείρη με τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού και της συνοδηγού του ενός οχήματος και σοβαρές υλικές ζημιές και στα δύο αυτοκίνητα.

Η σύγκρουση έγινε νωρίς το πρωί σε ώρα αιχμής για τον κόμβο Ζαφείρη, με μεγάλη κίνηση αυτοκινήτων στο ρεύμα εισόδου προς Καλαμάτα, καθώς οι περισσότεροι έμπαιναν στην πόλη για τις δουλειές τους. Με αποτέλεσμα το τροχαίο ατύχημα να δυσχεράνει την κατάσταση και να προκληθεί μποτιλιάρισμα και ουρά από αυτοκίνητα που εγκλωβίστηκαν στο σημείο της σφοδρής σύγκρουσης, περιμένοντας την Πυροσβεστική να απεγκλωβίσει τη συνοδηγό του ενός εκ των οχημάτων, καθώς λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης η πόρτα της είχε σφηνωθεί και συμπιεστεί, ώστε ήταν αδύνατον να ανοίξει.

Ευτυχώς οι επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, ωστόσο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο. Από το σημείο απομακρύνθηκαν και τα τρακαρισμένα οχήματα και η κίνηση αυτή την ώρα διεξάγεται κανονικά.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμό συνοδηγού το πρωί στον κόμβο Ζαφείρη
To Top