Σώθηκε το πλατάνι στη Σιδηροδρομικού Σταθμού
Τροφή για σκέψη

Σώθηκε το πλατάνι στη Σιδηροδρομικού Σταθμού

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Για “απαράδεκτη ανθρώπινη ενέργεια” κάνει λόγο ο Δήμος Καλαμάτας σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την ξήρανση πολλών δέντρων, κυρίως πλατανιών, σε δρόμους της Καλαμάτας.
Το νεαρό πλατάνι που είχε ξεραθεί στη Σιδηροδρομικού Σταθμού από κάποιον ασυνείδητο, μετά από ειδική θεραπεία από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου επανήλθε, και πρασίνισε και πάλι.

Σώθηκε το πλατάνι στη Σιδηροδρομικού Σταθμού
Πρασίνισε και πάλι το πλατάνι που είχε ξεραθεί από ανθρώπινο χέρι

Ο Δήμος Καλαμάτας με μια καυστική ανακοίνωσή του κάνει λόγο για ανθρώπους των οποίων “θίγονται τα μικροσυμφέροντα”, και αναφέρει ως παράδειγμα τα πλατάνια στην Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:
“Τελικώς, ο πλάτανος που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο της οδού Σιδηροδρομικού Σταθμού και ξεραίνονταν, από απαράδεκτη ανθρώπινη ενέργεια προφανώς, με τις κατάλληλες ενέργειες από πλευράς Υπηρεσίας Πρασίνου κέρδισε τη μάχη για τη ζωή και συνεχίζει να αναπτύσσεται. Δυστυχώς, πολλά δέντρα στην Καλαμάτα καταστρέφονται από ανθρώπους, που είτε δεν αγαπούν το πράσινο είτε θεωρούν ότι θίγονται τα μικροσυμφέροντά τους. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, με χαρακτηριστικότερο την καταστροφή πολλών πλατάνων στην οδό Κρήτης”.

Διαβάστε και αυτό:

Δήμος Καλαμάτας: “Σκοτώνουν” τα πλατάνια καταγγέλλει ο Δήμος Καλαμάτας-Προειδοποιεί με μηνύσεις

Σώθηκε το πλατάνι στη Σιδηροδρομικού Σταθμού
To Top