Επί Σκηνής

Το σωματείο “ΝΑΡΤΟΥΡΑ” στο ΔΗΠΕΘΕΚ για τον “Φιάκα”

Το Πολιτιστικό Σωματείο “ΝΑΡΤΟΥΡΑ” ξεκινάει τις δράσεις του για το 2018, διοργανώνοντας -για την επόμενη Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018– επίσκεψη στην Καλαμάτα, με σκοπό να παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες την κωμωδία “Ο Απατεών (Φιάκας)”, γραμμένη από τον Δ. Κ. Μισιτζή το 1870.
Η παράσταση ανεβαίνει στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θέατρου Καλαμάτας από τους ηθοποιούς Φίλιππο Σοφιανό, Κώστα Χαλκιά, Ματθίλδη Μαγγίρα, Όλγα Αλεξανδροπούλου και Άρη Τσαμπαλίκα, σε σκηνοθεσία του Φίλιππου Σοφιανού και της βοηθού σκηνοθέτη Χριστίνας Τζιάλλα και με σκηνικά-κοστούμια από τον Γιάννη Μετζικώφ.
Είναι μια παραγωγή της ΦΑΡΙΣ -Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καλαμάτας, για τον χειμώνα 2017-8.
Όπως ανακοίνωσε η εικαστικός Βασιλική Κατέρη, πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου για την Τέχνη & Φύση “ΝΑΡΤΟΥΡΑ”, το λεωφορείο θα αναχωρήσει από τη Στούπα στις 19:30, έξω από το φούρνο Μπαλαχτάρη.
Από την Καλαμάτα, η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στις 23:00.
Το ποσό της συμμετοχής είναι συνολικά, 15 ευρώ.
Για τις κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6946096502.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!
Όσα από τα μέλη του Σωματείου που διαμένουν στην Καλαμάτα, επιθυμούν να συμμετέχουν στην ομάδα -για να τύχουν και της τιμής του ομαδικού εισητηρίου-, μπορούν να περιμένουν έγκαιρα, στο φουαγιέ της Κεντρικής Σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Καλαμάτας.

Για περισσότερες ενημερώσεις, μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα nARTura του FB.

Το σωματείο “ΝΑΡΤΟΥΡΑ” στο ΔΗΠΕΘΕΚ για τον “Φιάκα”
To Top