ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ: “Άστοχη και άδικη η παρέμβαση Νίκα στις άδειές μας”

Αντιδρούν οι εργαζόμενοι του δήμου Καλαμάτας στην πρόσφατη απόφαση του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, οι άδειες προσωπικού για Ιούλιο και Αύγουστο να δοθούν αυστηρώς μόνο για 5 ημέρες και μόνο με απόφαση δημάρχου, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, που έχει να κάνει με την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.
Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Μεσσηνίας εξέδωσε ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

«Οι υπάλληλοι του δήμου έχουν πάντα στις προτεραιότητές τους την εξυπηρέτηση όλων των δημοτών και καμία ενέργειά τους δεν έχει σαν σκοπό την μη εξυπηρέτησή τους. Γι’ αυτό έχουμε λάβει πάντα συγχαρητήρια από την συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας και από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή, και ιδιαίτερα από το σημερινό δήμαρχο κ. Νίκα, για τις προσπάθειές μας (πρόσφατο παράδειγμα η διαχείριση της κρίσης των σκουπιδιών.

Οι υπάλληλοι πάντα σε συνεργασία με τους προϊστάμενους και τους διευθυντές του δήμου, έχουν προχωρήσει σε προγραμματισμό αδειών, ο οποίος έχει λάβει υπ’ όψιν του τις ανάγκες του δήμου και των δημοτών χωρίς να δημιουργηθεί ποτέ οποιαδήποτε δυσλειτουργία.

Υπήρξε συμφωνία των υπαλλήλων με τους διευθυντές για 10ήμερες άδειες, χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα στη λειτουργία του δήμου, την οποία αρνήθηκε να συζητήσει ο δήμαρχος.

Δυστυχώς, η άστοχη και άδικη παρέμβαση του δημάρχου, αφού παρακάμπτει όλους τους προϊσταμένους και τους διευθυντές και αγνοεί τους υπαλλήλους του δήμου, δημιουργεί εντυπώσεις οι οποίες δεν είναι πραγματικές και μόνο προβλήματα δημιουργούν στις ζωές του προσωπικού και στη λειτουργία του δήμου».

Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ: “Άστοχη και άδικη η παρέμβαση Νίκα στις άδειές μας”

Δημοφιλέστερα

To Top