ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ: Πέθανε ο Σωκράτης Κόκκαλης jr!

Απίστευτη τραγωδία για την οικογένεια Κόκκαλη καθώς αιφνιδίως έφυγε από την ζωή ο Σωκράτης Κόκκαλης jr!

Ο γιος του πανίσχυρου επιχειρηματία κατέληξε κατω από αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες στο Κλίβελαντ της Αμερικής όπου βρισκόταν εκεί για συναντήσεις που αφορούσαν την Intralot.
Η είδηση προκαλεί θλίψη καθώς πρόκειται για έναν νέο άνδρα ηλικίας 34 ετών ο οποιος τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει μαζί με τον αδερφό του Κωνσταντίνο τις επιχειρήσεις του πατέρα τους.

Ο Σωκράτης Junior ανδρώθηκε επιχειρηματικά κυρίως στο «διαμάντι του στέμματος», την Intralot, όπου είχε την ευκαιρία να θητεύσει δίπλα στον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο για πολλά χρόνια στενό συνεργάτη του πατέρα του, ενώ και ο ίδιος συνεχίζει την «παράδοση» της φιλίας με τον γιο του CEO της Intralot.

Ο «πιτσιρικάς», όπως τον φώναζαν στην Παιανία, ασχολήθηκε το 2007 με την ανάπτυξη των αγορών, αλλά πήρε και… μαθήματα στον κλάδο των κατασκευών μέσω της ενασχόλησής του με την Intrakat.

Το 2010 μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό του, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αναμείχθηκαν περισσότερο ενεργά με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης, είχε ασχοληθεί και με άλλα projects της αγαπημένης του ομάδας, όπως οι δημόσιες σχέσεις με τους χορηγούς και η καλή λειτουργία με τα μέλη του συλλόγου, ενώ είχε στήσει και τις ιστοσελίδες των Πειραιωτών.

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».
Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Τα τελευταία χρόνια διατηρούσε δεσμό με την Μαρία Τσούτσια με πληροφορίες να αναφέρουν ότι επρόκειτο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Από Πέτρος Κουσουλός

Σοκ: Πέθανε ο Σωκρατης Κόκκαλης jr!

Σοκ: Πέθανε ο Σωκράτης Κόκκαλης jr!
To Top