Επί Σκηνής

“Bάτραχοι”: Guest star η γάτα που έκλεψε την παράσταση!

“ΒΑΤΡΑΧΟΙ”: ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ- ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Μια γάτα έκλεψε τις εντυπώσεις χθες βράδυ συμμετέχοντας και αυτή με τον δικό της τρόπο σε σκηνή των “Βατράχων” του Αριστοφάνη, από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας!
Κατά τη διάρκεια της τελευταίας παράστασης στο Κάστρο Καλαμάτας, μια γάτα ως απρόσκλητος επισκέπτης, ανέβηκε στη σκηνή και ενσωματώθηκε και αυτή στη σκηνή με τους τρεις δούλους που έτρωγαν σαλάμι. Η ξαφνική εμφάνιση της γάτας πάνω στη σκηνή εν μέσω παράστασης, και μάλιστα η συμμετοχή της στη σκηνή και όχι η αδιάφορη παρουσία της, προκάλεσε αυθόρμητα ξεκαρδιστικά γέλια στους θεατές.

Την εμπειρία της μας περιγράφει η Λέττα Πετρουλάκη:
“Οι “Βάτραχοι” του Αριστοφάνη από την Πειραματική Σκηνή έριξε αυλαία χθες δίνοντας με μεγάλη επιτυχία, την τέταρτη παράσταση στο Αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας. Ήταν η καλύτερη παράσταση.

Δημοσιεύτηκε από Nikos Tzavaras στις Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018

Τα παιδιά της θεατρικής ομάδας κατέθεσαν την ψυχή τους και την αγάπη τους για το αριστοφανικό έργο όπως τους είχε διδάξει η Δέσποινα Δρεπανιά. Ο οίστρος και το ταλέντο ήταν τόσο δυνατά, που ζήλεψε τη δόξα τους και η γάτα του κάστρου, που εξοικειωμένη με την θεατρική τέχνη, πήρε μέρος στη σκηνή των τριών δούλων που μοιράζονται ένα σαλάμι και κουτσομπολεύουν τους αφέντες τους. Αγέρωχη, κομψή λικνίζοντας το κορμί της πήρε μέρος στη σκηνή δοκιμάζοντας το μεζέ , προς τέρψη και ενθουσιασμό των θεατών που καταχειροκροτούσαν γελώντας ακατάπαυστα.

Σήμερα, Κυριακή 15 Ιουλίου, στις 7.00 το απόγευμα η θεατρική ομάδα με τους “Βατράχους” ταξιδεύει στο Εκκλησιαστήριο της Αρχαίας Μεσσήνης, με σκηνικό τη μαγεία του αρχαιολογικού χώρου και φωτισμούς τις αχτίνες του ήλιου πριν βασιλεύσει…
Η είσοδος ελεύθερη και για την παράσταση και για τον αρχαιολογικό χώρο με την κάρτα που θα σας προμηθεύσουμε όλους στην είσοδο.
Σας περιμένουμε!”

Να υπενθυμίσουμε ότι, για την Αρχαία Μεσσήνη υπάρχει πούλμαν για τη μετακίνηση των θεατών από και προς Καλαμάτα (κόστος 10 ευρώ).
Είσοδος ελεύθερη στον Αρχαιολογικό χώρο
Δηλώστε θέση στα τηλέφωνα: 2721082864, 6977437279, 6971540945

To Top