ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φ. Σοφιανός: “Υποβλήθηκα προληπτικά σε στεφανιογραφία και είμαι μια χαρά”…

Ο Φίλιππος Σοφιανός είναι μια χαρά στην υγεία του

Ο γνωστός ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός ένα είναι βέβαιο: χαίρει άκρας υγείας Ξεκινάμε από αυτό, γιατί το “ράδιο αρβύλα” δούλεψε…

Την Πέμπτη το βράδυ, 6 Ιουλίου, ο Φίλιππος, μαζί με την φίλη και συνάδελφο δημοσιογράφο της ΕΡΑ Καλαμάτας Μαρία Τομαρά, πήγε χαμογελαστός και ωραίος, όμορφα και διακριτικά στην πρεμιέρα της “Λωξάντρας” στο Κάστρο (βλέπε βίντεο)
Μεσολάβησε μια εξέταση – ρουτίνας πλέον, όπως την περιγράφει κι ο ίδιος στη δήλωση που μας έκανε, αφού αναγκάστηκε να πει ότι ΔΕΝ περνάει “μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του”, και πριν από λίγο, μαζί με δυο φίλες του, πάλι εδώ στην Καλαμάτα στο “Στολίδι”, ήπιε και το καφεδάκι του.

Σημερινή φωτογραφία του “ασθενή” Σοφιανού

Τώρα, αν αυτό που σας περιγράψαμε και σας δείξαμε, έχει σχέση με όσα γράφτηκαν, ας το κρίνεται εσείς…

“Κάντε και καμιά διασταύρωση της δήθεν είδησης”

«Τα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ώρες και κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου και για νοσηλεία μου στην μονάδα εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Καλαμάτας, είναι εντελώς αναληθή.
Η πλήρης αλήθεια είναι ότι υποβλήθηκα σε στεφανιογραφία, για καθαρά προληπτικούς λόγους, τα αποτελέσματα της οποίας μάλιστα, ήταν άριστα.
Νοσηλεύτηκα σε απλό δωμάτιο του νοσοκομείου όπως προβλέπεται από την διαδικασία πριν και μετά από κάθε τέτοια εξέταση.
Με την “ευκαιρία” μάλιστα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καρδιολόγους κυρίους Κουδούνη, Κλουφέτο, Αντωνακόπουλο, το νοσηλευτικό προσωπικό και τον διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργο Μπέζο, που κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το νοσηλευτικό ίδρυμα να είναι πρότυπο, παρέχοντας υψηλή ιατρική φροντίδα.
Καθόλου “δύσκολες” ώρες υγείας δεν αντιμετωπίζω λοιπόν, αντιθέτως απολαμβάνω τις ομορφιές της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Καλαμάτας και βρίσκομαι μάλιστα στη διαδικασία προετοιμασίας θεατρικής παράστασης.
Είναι λυπηρό να αναδημοσιεύονται με τέτοια ένταση και τέτοια ταχύτητα, χωρίς καμία διασταύρωση, τέτοιου είδους πληροφορίες που έγιναν αιτία να ανησυχήσουν πολλοί άνθρωποι του φιλικού και κοινωνικού μου περιβάλλοντος».

Φίλιππος Σοφιανός

Tι μας είχε δηλώσει τον Μαίο, μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 που βγήκε ζωντανά από την Καλαμάτα:

To Top