ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκηνικό έντασης κι επεισόδιο στην Λαϊκή Αγορά μεταξύ εμπόρου και Δημοτικών Αστυνομικών

ΕΝΑΣ ΤΥΠΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Επεισόδιο μεταξύ εμπόρου της υπαίθριας Λαϊκής αγοράς της Καλαμάτας και δυο Δημοτικών αστυνομικών έγινε στις 9:45 σήμερα το πρωί, ημέρα λειτουργίας της Αγοράς.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας τον προσέγγισαν για έναν τυπικό έλεγχο και του ζήτησαν το όνομά του για να γίνει η καταγραφή των πάγκων που λειτουργούσαν για να γίνει στη συνέχεια έλεγχος.
Ο εν λόγω έμπορος, σύμφωνα με την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, διαθέτει μεν δυο θέσεις, όμως δεν είχε δικαίωμα δραστηριοποίησης σήμερα Σάββατο 16 Μαΐου, μετά τον ορισμό λειτουργίας σε μονά – ζυγά λόγω του κορονοιού.
Όταν λοιπόν του έγινε σύσταση για την μη νόμιμη παρουσία του εκεί, κουβέντα στη κουβέντα τα αίματα άναψαν και κινήθηκε απειλητικά εναντίον των δυο ανδρών της Δ.Α.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι “τον έναν τον έσπρωξε κι έπεσε στο έδαφος και τον άλλον τον έπιασε από τον λαιμό”.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Ελληνική Αστυνομία, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και ο Πρόεδρος της Αγοράς Τάσος Αγγελής για το περιστατικό, και μετά από λίγα λεπτά οι πρωταγωνιστές του θερμού επεισοδίου, μαζί με τον κ.Αγγελή, οδηγήθηκαν στο ΑΤ Καλαμάτας για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, με τον έμπορο να έχει συλληφθεί, ενώ και οι δυο πλευρές φέρονται να δήλωσαν ότι θα υποβάλλουν μήνυση.
Οι δε Δημοτικοί Αστυνομικοί θα μεταβούν για ιατροδικαστική εξέταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας έχει δώσει κατεύθυνση για αυστηρούς ελέγχους στην Αγορά και να γίνονται συστάσεις όταν και όπου δεν τηρούνται τα νόμιμα και εκ μέρους του Δήμου δηλώθηκε κατηγορηματικά ότι δεν βεβαιώθηκε σήμερα κανένα πρόστιμο ούτε στον συγκεκριμένο έμπορο ούτε σε κάποιον άλλον.

Σκηνικό έντασης κι επεισόδιο στην Λαϊκή Αγορά μεταξύ εμπόρου και Δημοτικών Αστυνομικών
To Top