ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σειρά εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μεσσηνία: Σε Καλαμάτα και Στούπα η αρχή, με ομιλία Χαρίτση

Ανοιχτή εκδήλωση συνάντησης-γνωριμίας των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις 2 και 3 Ιουλίου

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η εντυπωσιακή ανταπόκριση των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για συμμετοχή στη διαδικασία ανάδειξης του Προέδρου και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είχε ως αποτέλεσμα 110.000 νέα μέλη να πολλαπλασιάσουν τη δύναμη του κόμματος.

Στη Μεσσηνία 1.800 νέα μέλη έστειλαν ηχηρό μήνυμα εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα και ταυτόχρονα διαμαρτυρίας απέναντι στη χειρότερη, για τα συμφέροντα των πολλών, κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μεσσηνίας διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση υποδοχής και γνωριμίας, με σύνθημα «Ελάτε να γνωριστούμε – Μαζί δυναμώνουμε το αύριο» και προσκαλεί παλαιά και νέα μέλη αλλά και τους φίλους του κόμματος το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 και ώρα 8.μ.μ, στον κήπο του Vista Marina (Σαλαμίνος 8, Μαρίνα Καλαμάτας).

Ανάλογη εκδήλωση διοργανώνεται την Κυριακή 3 Ιουλίου και ώρα 7.30 μ.μ., στο cafe Πατρικό, στην παραλία της Στούπας για τα μέλη και τους φίλους του κόμματος από το Δήμο Δυτικής Μάνης.

Και στις δύο εκδηλώσεις, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο βουλευτής του κόμματος, Αλέξης Χαρίτσης.

Ανάλογες εκδηλώσεις υποδοχής των νέων μελών θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις περιοχές της Μεσσηνίας, όπου υπήρχαν εκλογικά τμήματα.

Σειρά εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μεσσηνία: Σε Καλαμάτα και Στούπα η αρχή, με ομιλία Χαρίτση
To Top