Chef Stories

“Σαρώνει” τα βραβεία για 3η χρονιά ο σεφ Δημήτρης Πυλιώτης ως “πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας”

Xρύσο βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Κουζίνας 2022 για τα εστιατόριά του σε Μαϊάμι και Καλαμάτα

“Μεγάλη τιμή και χαρά για την τρίτη συνεχόμενη βράβευση μου ως πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας και ως authentic Greek taste για τα 2 εστιατόρια Poseidon Greek Restaurant & Outdoor Lounge στο Miami Beach και Poseidon Ocean View στην Καλαμάτα από το διεθνή οργανισμό GREEK TASTE BEYOND BORDERS που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου τουρισμού και αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων
Η συμμετοχή μου στο παγκόσμιο συνέδριο Γαστρονομίας μαζί με τεράστιες προσωπικότητες που συνεργάζονται με εταιρίες οπως η lyvie restaurants στις ΗΠΑ ,Nobu Matsuhisa και Λευτέρης Λάζαρου δείχνει ότι οι κόποι μας ανταμείβονται και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τις 2 ομάδες των εστιατορίων Miami και Ελλάδα αλλά ιδιαίτερα τους Giorgos Makridis και Giannis Shahu για τον αδαμάντινο χαρακτήρα και την ποιοτική καθημερινή τους δουλειά
Και όπως έλεγε και ένας παλιός μου καθηγητής : «και ο Μέγας Αλέξανδρος δεν θα είχε καταφέρει τίποτα χωρίς τους στρατηγούς του»
Ευχαριστώ πολύ όλους όσους έχουν δουλέψει και έχουν ιδρώσει μαζί μας since day one και για τα 2 εστιατόρια“, επισημαίνει ο ίδιος ο σεφ σε ανάρτησή του.

“Σαρώνει” τα βραβεία για 3η χρονιά ο σεφ Δημήτρης Πυλιώτης ως “πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας”

Δημοφιλέστερα

To Top