Αθλητισμός

Μαντζούνης: Για πρώτη φορά η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενισχύει οικονομικά σωματεία κλασικού αθλητισμού

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

“Ως υπεύθυνος Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου θέλω να συγχαρώ τις Διοικήσεις, τους προπονητές, τις αθλήτριες και τους αθλητές όλων των συλλόγων κλασικού αθλητισμού της Περιφέρειάς μας για τη συμμετοχή τους στους πρόσφατους Πανελλήνιους αγώνες Κ.20 που έγιναν στις Σέρρες.
Η πολυπληθής αθλητική παρουσία και οι ιδιαίτερες διακρίσεις της Ελένης Δήμα του « Γ.Σ. ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ», χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό, του Ανδριάν Μπουλάρι του «Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ», χάλκινο μετάλλιο στα 5.000 μ. και 5ος στα 3.000 μ., της Αικατερίνης Σχοινοχωρίτη του «Γ.Σ.ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ» 5η στα 200 μ., αποδεικνύουν στην πράξη, ότι όσοι προσπαθούν και εργάζονται μεθοδικά στο τέλος αμείβονται και με τη χαρά της συμμετοχής και την ξεχωριστή επιτυχία.
Ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας δείχνοντας από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό ενισχύει και παροτρύνει πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν στόχο τη συνεχή βελτίωση της εικόνας του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα όπως και για πρώτη φορά την οικονομική στήριξη των σωματείων.

Μαντζούνης: Για πρώτη φορά η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενισχύει οικονομικά σωματεία κλασικού αθλητισμού
To Top