ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Προεκλογικός καφές στην πλατεία για στήριξη στον Βασιλόπουλο

Προεκλογικό καφέ, για την ακρίβεια χυμό πορτοκάλι, ήπιε το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, παραμονή των εκλογικών αναμετρήσεων σε Δήμο και Περιφέρεια, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Αυτή τη φορά ο Αντώνης Σαμαράς διάλεξε πλατεία (“Bistroteca”) κι όχι παραλία για να ανταλλάξει απόψεις με τα τοπικά κομματικά στελέχη και φίλους του κόμματος της ΝΔ.
Εκεί βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, που πήρε την στήριξη της ΝΔ για τον δεύτερο γύρο, η ανθυποψήφιά του Ελένη Αλειφέρη που με δήλωσή της στηρίζει τον κ.Βασιλόπουλο αλλά κι ο νέος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος που είχε θερμή συνάντηση με τον κ.Σαμαρά. Παρόντες και οι Δημήτρης Σαμαπαζιώτης, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς. Παρούσες φυσικά ήταν η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Νατάσσα Κυριακοπούλου αλλά και της ΔΗΜΤΟ Αντζελα Σκλήκα.

Στον προεκλογικό καφέ εμφανίστηκε προς το τέλος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος έκανε την την τελευταία του προεκλογική επίσκεψη στην Κυπαρισσία.
Σημειώνεται ότι από την συνάντηση απουσίασε η Μαρία Οικονομάκου που στηρίζει κι αυτή τον Θανάση Βασιλόπουλο.

To Top