ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάλος με τη δεξίωση της Υπαπαντής-Οικονομάκος: 4.500 ευρώ στο βρόντο!

Οικονομάκος: “Τραπεζώνουμε κουστωδίες πολιτευτάδων, παραγόντων και παρατρεχάμενους με χρήματα των δημοτών”

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας να δεξιωθούν ανήμερα της Υπαπαντής 200 άτομα επίσημοι καλεσμένοι σε παραλιακό ξενοδοχείο της πόλης με κόστος 4.500 ευρώ. Ο επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμάτας”, Δημήτρης Οικονομάκος, με ανακοίνωση που εξέδωσε, στηλιτεύει την απόφαση αυτή εν μέσω κρίσης και κάνει λόγο για λεφτά των δημοτών που πάνε “στον βρόντο”, ενώ η παράταξή του, που δεν θα συμμετάσχει στη δεξίωση, αντιπρότεινε να παρατεθεί επίσημο γεύμα 20 ατόμων, ώστε να αποφευχθούν τα περιττά έξοδα. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Οικονομάκος: 4500 ευρώ στο βρόντο!

“Ανήμερα της Υπαπαντής ο Δήμος Καλαμάτας θα παραθέσει γεύμα 200 (!!!) ατόμων σε ξενοδοχείο της πόλης αξίας 4500 ευρώ για να τιμήσει τη μέρα. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής με τη σύμφωνη γνώμη και των υπόλοιπων παρατάξεων της μειοψηφίας. Σύμφωνα μάλιστα με όσα μας ανέφερε στο ΔΣ ο κ. Δήμαρχος η αίθουσα δεν χωράει, γιατί περιμένει κόσμος απ΄έξω που θέλει να μπει για το γεύμα.

Ουσιαστικά τραπεζώνουμε κουστωδίες πολιτευτάδων , κομμάτων και «παράγοντες» της πόλης και παρατρεχάμενους από χρήματα των δημοτών σε περίοδο κρίσης.

Στο επιχείρημα περί φιλοξενίας και γιορτής της πόλης που πρέπει να είναι ανοιχτή στους επισκέπτες αντιπροτείναμε ο κ. Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι να παραθέσουν ένα γεύμα φιλοξενίας και εργασίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους επισκέπτες πολιτικούς 15-20 ατόμων.
Δεν χρειάζεται να είναι καλεσμένο όλο το Δημοτικό Συμβούλιο σε αυτή τη «γιορτή» και για αυτό εμείς ουδέποτε συμμετείχαμε.
Ο λαός να βγάλει τα συμπερασμάτα του…”

Σάλος με τη δεξίωση της Υπαπαντής-Οικονομάκος: 4.500 ευρώ στο βρόντο!
To Top