ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαλμάς για προστατευόμενους μάρτυρες: “Θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν!”

Πρωτοφανή επίθεση εναντίον των μαρτύρων που έχοντας μπει στο πρόγραμμα προστασίας από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές φοβούμενοι για τη ζωή τους, προχώρησαν στις μαρτυρίες που «έδεσαν» την υπόθεση για το σκάνδαλο της Novartis προχώρησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς.

Ο πρώην υπουργός δεν δίστασε να εξαπολύσει απειλές εναντίον των προστατευόμενων μαρτύρων λέγοντας και μάλιστα στην τηλεόραση ότι «οι μάρτυρες αυτοί που κατέθεσαν εδώ –ας τους άλλαξαν ταυτότητα- θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν. Είναι μικρή η Ελλάδα».

Είναι προφανές ότι ο κ. Σαλμάς έχει εκνευριστεί από την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Novartis. Έχει λοιπόν κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την αθωότητά του μέχρι το τέλος. Οι απειλές εναντίον των προστατευόμενων μαρτύρων ωστόσο, χάρη στους οποίους ξετυλίγεται το κουβάρι ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης, είναι αδιανόητες. Πολλώ δεν μάλλον όταν ο κ. Σαλμάς γνωρίζει ότι ο σχετικός νόμος για τους προστατευόμενους μάρτυρες ψηφίστηκε από την ίδια την κυβέρνηση Σαμαρά.

ΠΗΓΗ:Koutipandoras.gr

To Top