Μεσσηνία off road

Ο Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ πεζοπορεί για καλό σκοπό στην πρώτη του εξόρμηση του νέου έτους 2018

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας “Ευκλής” και τα μέλη του την 1η εξόρμηση του νέου έτους 2018 θα την αφιερώσουν στις ανάγκες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καλαμάτας.

Οι περιηγητές του “Ευκλή” ευαισθητοποιούνται σε θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία. Έτσι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της κ. Αθηνάς Σπανού, Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καλαμάτας, να μαζευτούν χρήματα, ώστε να επισκευαστεί το πιάνο των μαθητών ή οποιαδήποτε ανάγκη έχει το Σχολείο.

Στις 7 Ιανουαρίου 2018 θα γίνει η εξόρμηση στο Μαυρομάτι Ιθώμης, ώστε να διεξαχθεί πεζοπορία έως την κορυφή (800 μ. υψόμετρο) και να επισκεφθούν οι συμμετέχοντες την Παλαιά και την Νέα Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Βουλκάνου, με την απίστευτη θέα στον Μεσσηνιακό Κάμπο και στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Στην Αρχαιότητα στην κορυφή του όρους βρισκόταν ο Ναός του Ιθωμάτα Δία.

Στην σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ : Το ταξιδιωτικό γραφείο – Μανιάτης θα μας παραχωρήσει δωρεάν λεωφορείο 50 θέσεων για την μετακίνησή μας στο Μαυρομάτι.

ΚΟΣΤΟΣ : Σε ειδικά διαμορφωμένο κουτί θα βάζουμε ο καθένας 10 ευρώ, όσο κοστίζουν και οι εξορμήσεις μας κάθε φορά.
Το πρωί της ίδιας μέρας στα γραφεία του Συλλόγου Αριστομένους 56 (αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.) και πριν την αναχώρησή μας θα είναι μαζί μας η κ. Σπανού και ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Κάτσος, ώστε να παραλάβουν τα χρήματα.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Εύκολη και βατή, ήπια ανάβαση και κατάβαση σε χωματόδρομο, διάρκειας 3,30 +/- ωρών, δυστυχώς το καλντερίμι έχει καταστραφεί.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ: Στις 9 π.μ. στα γραφεία του ”Ευκλή”.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ : Ελένη Οικονομοπούλου (Α Άντιπρόεδρος και Έφορος δημοσίων σχέσεων) στο τηλέφωνο του Συλλόγου 27210 84844 και 27210 90627 ή 6974252234.

Η συμμετοχή σας στη δράση μας αυτή είναι πολύτιμη, καθώς θα καλυφθούν βασικές ανάγκες του Σχολείου.

Ο Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ πεζοπορεί για καλό σκοπό στην πρώτη του εξόρμηση του νέου έτους 2018
To Top