Αθλητισμός

Ρυθμική: Καταχειροκροτήθηκε η ανανεωμένη Εθνική μας ομάδα!

Τα χειροκροτήματα των φιλάθλων, αλλά και η υπόσχεση ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα, χαρακτήρισαν τα φετινά “αποκαλυπτήρια” του ελληνικού ανσάμπλ στο 26ο “Κύπελλο Καλαμάτας”.

Η ανανεωμένη Εθνική ομάδα (Μαριάννα Μανδέλλου, Μυρτώ Αθανασουλάκη, Ζωή Ντίτσιου, Ιωάννα Τζιατζιά, Διώνη Διώχνου, Κατερίνα Ποζίδου) παρουσίασε για πρώτη φορά τα ολοκαίνουργια προγράμματά της στην “Τέντα” της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, στις 24-25 Φεβρουαρίου, ξεκινώντας τη μακριά πορεία της για το 2018, η οποία θα κορυφωθεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ιουνίου και στο παγκόσμιο του Σεπτεμβρίου.

Οι αθλήτριες της Ιρίνα Ιλίεβα παρουσίασαν το Σάββατο (24/02) το πρόγραμμά τους στα 5 στεφάνια, με μουσική επένδυση το “Code Name Vivaldi” των “The Piano Guys”, χωρίς να μπορέσουν να αποφύγουν κάποια σημαντικά λάθη, που όμως είθισται να υπάρχουν στην αρχή κάθε νέας προσπάθειας.

H ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Την Κυριακή 25/02, στο πρόγραμμα με τις 3 μπάλες / 2 σχοινάκια, χορεύοντας Πεντοζάλι σε διασκευή από τους “Omega Vibes”, οι νεαρές Ελληνίδες πρωταθλήτριες εμφανίστηκαν βελτιωμένες, κατάφεραν να δείξουν μεγαλύτερο μέρος των τεράστιων δυνατοτήτων τους και κέρδισαν ακόμα πιο θερμό χειροκρότημα.

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

“Ήταν η πρώτη μας παρουσίαση και έγιναν κάποια λάθη, ειδικά στα 5 στεφάνια, αλλά βρισκόμαστε σε φάση που δουλεύουμε πολύ και θα έχουμε εμφανή βελτίωση μέχρι τον επόμενο αγώνα, στο ‘Aphrodite Cup’. Σε γενικές γραμμές κάναμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση, κυρίως τη δεύτερη ημέρα. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της Καλαμάτας για τη θερμή υποδοχή. Ειδικά στο ‘Πεντοζάλι’ οι φίλαθλοι μπήκαν στο ρυθμό και βοήθησαν τα κορίτσια να πάρουν αυτοπεποίθηση και να αποδώσουν καλύτερα”, δήλωσε η ειδική συνεργάτιδα της Εθνικής ομάδας, Εύα Χριστοδούλου, για να συμπληρώσει:

“Δεχθήκαμε θετικά σχόλια για τα προγράμματά μας, όσον αφορά στην σύνθεση και στη μουσική επένδυσή τους. Ο κόσμος της ρυθμικής είδε ότι η ομάδα μας αφήνει μία ωραία εικόνα, είναι πλέον διαφορετική και η καλλιτεχνική αξία των προγραμμάτων της είναι αρκετά υψηλή. Αυτή η ομάδα χρειάζεται αγώνες και θα μπορέσει να δείξει πολύ όμορφα πράγματα”.

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού του ελληνικού ανσάμπλ θα δοθεί το τριήμερο 16-18 Μαρτίου στο 4ο διεθνές τουρνουά ρυθμικής “Aphrodite Cup”, στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ MESSINIALIVE.GR

Ρυθμική: Καταχειροκροτήθηκε η ανανεωμένη Εθνική μας ομάδα!
To Top