Αθλητισμός

Eκλογές θρίλερ στην ΕΠΣ Μεσσηνίας με οριακό αποτέλεσμα, κλήρωση και ενστάσεις!

Σε θρίλερ εξελίχθηκαν οι εκλογές της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Η παράταξη που συγκροτήθηκε κυρίως από μέλη της προηγούμενης διοίκησης, που είχαν εκλεγεί υπό την ομπρέλα του Αριστείδη Σταθόπουλου, κατάφερε να εκλέξει έξι συμβούλους, έναντι πέντε της παράταξης του Τάκη Βασιλόπουλου.

Ωστόσο, η εκλογή του ενδέκατου μέλους προήλθε από κλήρωση και η τύχη χαμογέλασε στην παράταξη που συγκροτήθηκε από τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ.

Συγκεκριμένα, οι δύο παρατάξεις εξέλεξαν από πέντε μέλη, ενώ στη συνέχεια για την ενδέκατη θέση στο Δ.Σ. ισοψήφησαν τρεις υποψήφιοι, από τους οποίους οι δύο ήταν από την παράταξη του Βασιλόπουλου.

Έγινε κλήρωση, όπως προβλέπεται στο καταστατικό, από την οποία αναδείχθηκε ο υποψήφιος που δεν ήταν από την παράταξη του Βασιλόπουλου, για να διαμορφωθεί το 6-5.

Μέτα την κλήρωση η παράταξη του Βασιλόπουλου κατέθεσε ένσταση διότι ακυρώθηκαν επτά ψηφοδέλτια επειδή στην ψηφοφορία για την εξελεγκτική επιτροπή είχαν δύο και όχι τρεις σταυρούς.

Όποια κι αν είναι η τύχη της ένστασης το σκηνικό στην επόμενη μέρα της ΕΠΣ Μεσσηνίας θεωρείται ρευστό, όσον αφορά του συσχετισμούς εντός ΔΣ, ενώ εκτιμάται πως η προηγούμενη διοίκηση αποδοκιμάστηκε από ένα μεγάλο, αν όχι το μεγαλύτερο κομμάτι των σωματείων, που ήθελαν αλλαγή σελίδας στην ΕΠΣ Μεσσηνίας.

soccerplus.gr

Eκλογές θρίλερ στην ΕΠΣ Μεσσηνίας με οριακό αποτέλεσμα, κλήρωση και ενστάσεις!
To Top