Υγεία

H Ρόη Πετροπούλου ομιλήτρια σε επιστημονικό συνέδριο Ποδιατρικής – Ποδολογίας

Εισηγήτρια σε ένα μεγάλο επιστημονικό συνέδριο με επιστήμονες του χώρου της Ποδολογίας και της ποδιατριακής, θα είναι η ποδολόγος – ποδοθεραπέυτρια Καλιρρόη Πετροπούλου στο Ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, στις 20-21 Οκτωβρίου.

Η υπεύθυνη ποδολόγος του Κέντρου Ποδολογίας Καλαμάτας, Καλλιρρόη Πετροπούλου, θα είναι κεντρική ομιλήτρια στο 3ο συνέδριο Ποδιατρικής-Ποδολογίας.
Η εργασία της με θέμα την ονυχοκρύπτωση έχει επιλεγεί προς παρουσίαση στο συνέδριο το οποίο θα λάβει μέρος στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Royal Olympic, 20-21 Οκτωβρίου 2018.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 8:15 – 9:30, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα λειτουργεί γραμματεία παράδοσης και δοκιμής παρουσιάσεων (Slide Preview Desk).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και διαρκή ενημέρωση για το Επιστημονικό Πρόγραμμα, παρακαλούμε όπως επισκέπτεστε τακτικά την επίσημη ιστοσελίδα του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων-Ποδολόγων:
http://www.hellenicpodiatry.gr/

Εκεί θα βρεθούν επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και θα παρουσιάσουν τις μελέτες τους, θα γίνουν workshops καθώς και συζητήσεις, και φυσικά ανταλλαγή απόψεων σε θέματα υγείας των κάτω άκρων.
Η Μεσσήνια ποδολόγος Ρόη Πετροπούλου τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον χώρο και έχει επενδύσει με πολλές ώρες εργασίας και προσφοράς και αυτή η πρόσκληση έρχεται ως επιστέγασμα της σοβαρής επαγγελαμτικής της ανέλιξης.

info

Front Page

H Ρόη Πετροπούλου ομιλήτρια σε επιστημονικό συνέδριο Ποδιατρικής – Ποδολογίας
To Top