Επιχειρείν

Ποδολογικό Κέντρο από τη Ρόη Πετροπούλου και στο Κολωνάκι

ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ!

Ένα νέο ποδολογικό κέντρο δημιουργήθηκε από την ποδολόγο Ρόη Πετροπούλου στο Κολωνάκι, στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ 18, για να προσφέρει υπηρεσίες Ποδολογίας και Καλλωπισμού Άκρων.

Η Ρόη Πετροπούλου στο ποδολογικό κέντρο στη Καλαμάτα έχει αντιμετωπίσει αποτελεσματικά πολλές περιπτώσεις ασθενών με παθήσεις τόσο στα πόδια όσο και στα νύχια. Έχοντας θεραπεύσει πιο απλές παθήσεις, όπως οι κάλοι στα πόδια μέχρι πιο σοβαρές όπως το διαβητικό πόδι, είναι σε θέση να δώσει λύση και ανακούφιση σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στα άκρα ή στα νύχια σας με επιτυχία.

Πλέον ήρθε η ώρα να ανοίξει τα φτερά της για την Αθήνα και το Κολωνάκι, όπου ήδη εδώ και λίγες ημέρες λειτουργεί το Κεντρικό κατάστημα του “Ποδολογικού κέντρου” στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ 18.

Η ποδολόγος δέχεται με ραντεβού στο 2107216546.

Κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής, με σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένες γνώσεις, παρέχει φροντίδα, θεραπεία και περιποίηση ώστε να έχετε όμορφα και υγιή άκρα.Ποιοι έχουν ανάγκη την υπηρεσία του Ποδολόγου;

Τα άτομα, τα οποία έχουν ονυχοπαθήσεις, π.χ. ονυχομυκητίαση, ψωρίαση.
Άτομα με επώδυνη είσφυση νυχιού στο δέρμα
Άτομα με σκληρύνσεις δέρματος στα κάτω άκρα
Άτομα με παθήσεις όπως αρθρίτιδα (π.χ., ψωριασική αρθρίτιδα, ρευματοειδής αρθρίτιδα), Σακχαρώδη Διαβήτη, κτλ., τα οποία χρήζουν ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση των κάτω άκρων τους.
Άτομα, τα οποία χρειάζονται περιποίηση μετά από εγχείρηση/ακρωτηριασμό (σκληρύνσεις γύρω από ουλές, κτλ.).
Μετά από τραυματισμό νυχιών, π.χ. αν έχει σπάσει/αφαιρεθεί ένα τμήμα του νυχιού μπορεί να βοηθήσει ο Ποδολόγος με την ονυχοπροσθετική.
Άτομα τα οποία δε μπορούν να περιποιούνται μόνα τους τα πόδια τους (π.χ. ηλικιωμένα άτομα, άτομα με κινητικά προβλήματα, έγκυες).
Όλα τα άτομα, τα οποία αναζητούν μια εξειδικευμένη περιποίηση των κάτω άκρων τους.

Ποδολογικό Κέντρο από τη Ρόη Πετροπούλου και στο Κολωνάκι
To Top