Υγεία

Rapid test στο Μέγαρο Χορού: Από Δευτέρα χωρίς ραντεβού και για όλο τον κόσμο

ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 

Ανοίγει το Μέγαρο Χορού για όλους όσοι θέλουν να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού. Από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, οι πολίτες θα  μπορούν πλέον χωρίς ραντεβού να μεταβαίνουν στο Μέγαρο Χορού για γρήγορο τεστ.

Η απόφαση αυτή ελήφθη από το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας που συντονίζει τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία, και κρίθηκε αναγκαίο να γίνει, καθώς διαφαίνεται μια αυξητική τάση κρουσμάτων στο νομό μας, οπότε επιβάλλεται να εξεταστεί προληπτικά περισσότερο κόσμος ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Σε δήλωσή του στο MessiniaLive o Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας, γιατρός, Παναγιώτης Κατσαφάδος επισημαίνει την επιτακτική ανάγκη εξέτασης των πολιτών και στέλνει το δικό του μήνυμα: “Λόγω αύξησης των κρουσμάτων στη Μεσσηνία το Μέγαρο Χορού θα έχει νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΟΔΥ ή/και του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας από τις 8:30 π.μ. για όλους τους πολίτες, που επιθυμούν να εξεταστούν.
Είναι σημαντικό όποιος έχει έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα να ενημερώνει το κλιμάκιο, πριν εξεταστεί.

“Δεν είναι ντροπή να κολλήσουμε τον ιό. Είναι όμως ντροπή να κολλήσουμε και να μη το δηλώσουμε στην οικογένειά μας, τους φίλους μας, τους συναδέλφους μας.
Προστατεύουμε εμάς, προστατεύουμε την κοινωνία μας.”

Μ.Π.

 

 

Rapid test στο Μέγαρο Χορού: Από Δευτέρα χωρίς ραντεβού και για όλο τον κόσμο
To Top