Αθλητισμός

Ράχη: Νέος προπονητής ο Μιχάλης Γεωργιόπουλος

Με νέο προπονητή θα πορευτεί στην επόμενη μέρα ο ΠΑΣ Ράχη. Ο λόγος για τον Μιχάλη Γεωργιόπουλο, ο οποίος αποχώρησε από τον Πάμισο και αναλαμβάνει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των κανονιέρηδων.

Ο κ. Γεωργιόπουλος κρίθηκε ως ο πλέον κατάλληλος προκειμένου να καθοδηγήσει τους νεοφώτιστους στην Α’ τοπική, αφού γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα. Έτσι, δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, ενώ διαθέτει και δίπλωμα UEFA B.

O 38χρονος τεχνικός είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παμίσου στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη (ξεκίνησε την σεζόν ως βοηθός του Παναγιώτη Μπιζίμη). Υπό τις οδηγίες του οι Νησιώτες έφτασαν στους “4” του Κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου αποκλείστηκαν σε διπλά παιχνίδια από την ΑΕ Μάνης, ενώ κατέλαβαν την 3η θέση στον 1ο Όμιλο της Α’ τοπικής.

Άμεσος συνεργάτης του Μιχάλη Γεωργιόπουλου θα είναι ο Αλέξης Ζωγόπουλος, με τον οποίο στην άκρη του πάγκου ο ΠΑΣ Ράχη κατέκτησε δύο διαδοχικές ανόδους από την Β’ στην Α1 και από την Α1 στην Α’ τοπική. Σημειώνεται ότι κ. Ζωγόπουλος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και αγωνιστικά.

Ράχη: Νέος προπονητής ο Μιχάλης Γεωργιόπουλος
To Top