Αθλητισμός

Έριξε “βόμβα” με Μωράκη ο Νέος Άρις – Απέκτησε και τους Τσίκληρα, Κυριόπουλο

Με ένα ηχηρόμπαμ” και δύο ακόμη σπουδαίες μεταγραφές άνοιξε ο κύκλος της ενίσχυσης του Νέου Άρι για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής Μεσσηνίας.

Η μεταγραφή που έρχεται να ταράξει τα νερά στην κατηγορία και όχι μόνο, είναι του Γιάννη Μωράκη. Ο εμβληματικός πρώην κάπτεν του Πάμισου Μεσσήνης, ο οποίος ταυτίστηκε με τους πράσινους αποτελώντας τον “παίκτη σημαίαγια μια 15ετία, θα ηγείται της αμυντικής γραμμής της ομάδας του Παναγιώτη Πεφάνη, αγωνιζόμενος με το γνωστό πάθος και την αφοσίωση όπως την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

Το δεύτερο απόκτημα του Νέου Άρι είναι ο Χρυσοβαλάντης Τσίκληρας. Ο 21χρονος επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα με την οποία αναδείχθηκε μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον Πανθουριακό.

Στην ομάδα του νέου Άρη μετακομίζει και ο Παντελής Κυριόπουλος. Ο 31χρονος αριστεροπόδαρος μεσοαμυντικός έχει πλούσια εμπειρία από το τοπικό ποδόσφαιρο έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πάμισο, Εράνη, Φαραί και Διαβολίτσι.

Η διοίκηση του Στάθη Σπηλιώτη δεν θα σταματήσει όμως εδώ καθώς στα σκαριά υπάρχουν τρεις ακόμη μεταγραφές. Πρόκειται για τερματοφύλακα, ακραίο επιθετικό και στόπερ με τους οποίους υπάρχουν συζητήσεις και τις προσεχείς μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες.

Έριξε “βόμβα” με Μωράκη ο Νέος Άρις – Απέκτησε και τους Τσίκληρα, Κυριόπουλο
To Top