Αθλητισμός

Ο Πύρρος Δήμας επιλέγει σταθερά Καλαμάτα και Elite City Resort

Ολιγοήμερες διακοπές στην Καλαμάτα έκανε ο αθλητήςθρύλος και παράγοντας της ελληνικής άρσης βαρών Πύρρος Δήμας.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης διέμεινε στο ξενοδοχείο Elite City resort και πέρασε χαλαρές ώρες στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα έχοντας παράλληλα αρκετές συναντήσεις με αθλητικούς και όχι μόνο παράγοντες.

Μορφή ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη και αγαπητή, ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά την διαμονή του στην Καλαμάτα και φωτογραφήθηκε με πολλούς φίλους του αθλητισμού και του σπόρ των δυνατών.

Ο Δήμας είναι τρεις φορές χρυσός (Βαρκελώνη 1992, Ατλάντα 1996 και Σίδνεϊ 2000) και μία φορά χάλκινος ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Ο πλέον επιτυχημένος αθλητής στην ολυμπιακή ιστορία του ελληνικού αθλητισμού είναι ο μοναδικός έως σήμερα Έλληνας αρσιβαρίστας με τρία χρυσά κι ένα χάλκινο ολυμπιακά μετάλλια, ισοφαρίζοντας τον Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου στα χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ το 2000.

Ο Πύρρος Δήμας είναι έφεδρος αξιωματικός των ελληνικών ειδικών δυνάμεων και αριστούχος απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην αναμνηστική φωτογραφία ο Ολυμπιονίκης μας,μαζί με τον ιδιοκτήτη του Elite City Resort Νικήτα Κάρτσωνα (αριστερά) και τον Γενικό Διευθυντή Παναγιώτη Κλείδωνα.

Ο Πύρρος Δήμας επιλέγει σταθερά Καλαμάτα και Elite City Resort
To Top