Τουρισμός

Elite City Resort: Ιδανικές και εγγυημένα ασφαλείς διακοπές στην Καλαμάτα

Το ξενοδοχείο 4* Elite City Resort σας καλωσορίζει και σας υποδέχεται στην όμορφη Καλαμάτα Μεσσηνίας, μία από τις ομορφότερες πόλεις της Πελοποννήσου. Με θέα το μαγευτικό Μεσσηνιακό Κόλπο, μπορείτε να απολαύσετε τις πολυάριθμες και πολυτελείς υπηρεσίες μας, σε έναν ευρύ χώρο 35 στρεμμάτων, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.
Το Elite City Resort και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, είναι στη διάθεσή σας, προκειμένου να ικανοποιήσει όλες σας τις ανάγκες. Ο συνδυασμός των γήινων χρωμάτων της φύσης με το γαλάζιο της θάλασσας και οι σύγχρονα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και διακόσμηση, μετατρέπει τη διαμονή ή την επίσκεψή σας σε μια απολαυστική εμπειρία.

Η εξωτερική πισίνα είναι ο ιδανικός χώρος για χαλάρωση και δροσερές στιγμές, διαμορφωμένος για να εξυπηρετεί τις προτιμήσεις όλων των επισκεπτών.
Απολαύστε τις βουτιές σας συνοδεία του εξαιρετικού snack menu του ξενοδοχείου!

Ακόμα και αν βρίσκεστε στην Καλαμάτα για επαγγελματικές υποχρεώσεις, το Elite  διαθέτει πολλά διαφορετικά working spaces, ήσυχες γωνιές με coffee tables, μεγάλα και άνετα sharing desks αλλά και χώρους συναντήσεων.

Ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν τεθεί από την ελληνική κυβέρνηση (Greece Health First) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το Εlite προσαρμόζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες με γνώμονα την ασφάλεια, τη χαλάρωση και την αίσθηση της ιδιωτικότητας και υποδέχεται και πάλι τους επισκέπτες του.

Το Ξενοδοχείο Elite City Resort είναι πιστοποιημένο κατά ISO 14001 : 2015 από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) Α.Ε. εφαρμόζοντας συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα με το παραπάνω πρότυπο για τη παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Το εστιατόριο “ΕΥ ΖΗΝ” του Ξενοδοχείου Elite City Resort, ολοκλήρωσε πρόσφατα την διαδικασία ανάπτυξης και εφαρμογής του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων HACCP και πιστοποιήθηκε κατά DIN EN ISO 22000 : 2005 HACCP από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD Group) A.E., θα δοκιμάσετε πιάτα δημιουργημένα από καταξιωμένους σεφ, με φαντασία στη διακόσμησή τους και γευστικά συνδυασμένα με την ελληνική και διεθνή κουζίνα, φτιαγμένα από τα πιο αγνά τοπικά προϊόντα της περιοχής. Kαι οι νύχτες γίνονται συναρπαστικές στο εστιατόριο YIAMAS!

Πισίνα για όλες τις ηλικίες με ασφάλεια και καθαρό νερό!

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Οι μπουφέδες μας , προς ασφάλεια όλων, για λόγους αποφυγής συνωστισμού όπως και κοινής χρήσης κοινόχρηστων σκευών και αντικειμένων , θα αντικατασταθούν με σερβιριζόμενα εβδομαδιαία Set Menu πολλαπλής επιλογής στα οποία ο επισκέπτης θα δικαιούται 4 πιάτα (ορεκτικό-σαλάτα-κυρίως πιάτο-φρούτο ή γλυκό). Όλα τα ποτά θα είναι κατόπιν παραγγελίας και θα σερβίρονται στο τραπέζι. Στόχος μας είναι να διατηρηθεί η άριστη ποιότητα όλων των προϊόντων μας καθώς επίσης και η πλούσια ποικιλία που παρείχαμε εως τώρα

CHECK IN/CHECK OUT : Για να πραγματοποιείται ο σωστός καθαρισμός δωματίων βάση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων , το check out θα πραγματοποιείται πλέον στις 11π.μ ενώ το check in μεταφέρεται στις 15:00.

ΔΩΜΑΤΙΑ: Αντισηπτικό και προϊόντα καθαρισμού θα είναι διαθέσιμα σε κάθε δωμάτιο.

ΠΑΡΑΛΙΑ: Η μεγάλη σε έκταση παραλία του ξενοδοχείου μας , μας επιτρέπει να κρατήσουμε αποστάσεις μεγαλύτερες από αυτές που προδιαγράφονται και το προσωπικό της παραλίας θα είναι πάντα διαθέσιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη.

ΠΙΣΙΝΑ: Η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης των περιοχών της πισίνας αυξάνεται, ενώ για το νερό χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα απολυμαντικά. Και εδώ τηρούνται οι προδιαγεγραμμένες απαραίτητες αποστάσεις όπως σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

Κάνε εδώ την κράτησή σου: https://www.facebook.com/elitecityresort/app/122156751192420/

To Top