ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την 5η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες όσο πλησιάζουν οι μέρες για τη μεγάλη βραδιά του εμπορίου και της διασκέδασης στην Καλαμάτα. Για την 5η Λευκή Νύχτα και τους χιλιάδες κόσμου που αναμένεται να εισρεύσουν από όλη τη Μεσσηνία, αλλά και από άλλες πόλεις της Πελοποννήσου.

Τα καταστήματα σε ολονύχτια λειτουργία από τις 20.30 το βράδυ έως και τα ξημερώματα, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε πολλά σημεία του Ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Καλαμάτας αλλά και στην Παραλία, αναμένεται να κερδίσουν το ενδιαφέρον χιλιάδων δημοτών και επισκεπτών της πόλης μας.

10.000 ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Μάλιστα όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, κατά τη διάρκεια της 5ης Λευκής Νύχτας θα μοιραστούν δωρεάν στο κοινό 10.000 μπουκάλια νερό, προσφορά της επιχείρησης εμφιάλωσης νερού «Ανδανία» – Βασίλης Χαρίτσης, τα οποία θα παγώσει η επιχείρηση Σπανούδη “Diamond Ice”.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ- ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Για όσους έρθουν από άλλες περιοχές, διατίθενται δωρεάν χώροι στάθμευσης στο Lidl, στο Metro και στο Βιοτεχνικό Πάρκο, καθώς και δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία του Aστικού ΚΤΕΛ στο κέντρο της πόλης, ανά μισή ώρα, από τις 20.30 έως τις 03.00, με σημείο αποβίβασης την οδό Αρτέμιδος, έναντι του ιστορικού Δημαρχείου.

Ήδη ο Δήμος Καλαμάτας διαφημίζει τη συγκεκριμένη βραδιά μέσα απο video spot που ετοίμασε και προβάλλεται από σήμερα, Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017, σε όλη την Πελοπόννησο, τα νησιά του Ιονίου, τη Στερεά Ελλάδα και την Αττική.

To Top