Τουρισμός

Επισκεψιμότητα στην Καλαμάτα: Αύγουστε καλέ μου μήνα…


Ο Ανδρέας Ζαγάκος

Ο πρόεδρος των καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος της Καλαμάτας Ανδρέας Zαγάκος δήλωσε σήμερα στο Messinialive.gr ότι από τις 5 Αυγούστου και μετά ξεκίνησε το μεγάλο κύμα επισκεπτών στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και έκανε λόγο για έναν μήνα έντονης τουριστικής κίνησης...
Φυσικά και για τις επόμενες δυο εβδομάδες τουλάχιστον η κίνηση θα είναι αυξημένη και στο τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνει η αποτίμηση της σεζόν.
Ο κ. Ζαγάκος τόνισε ότι τώρα είναι ένα εξαιρετικό διάστημα διακοπών στην Καλαμάτα, γιατί και η κίνηση σιγά-σιγά μειώνεται, δεν υπάρχει συνωστισμός και μποτιλιαρίσματα στις μετακινήσεις και ο καιρός είναι θαυμάσιος αλλά και η θάλασσα της πόλης είναι εξαιρετική.
Για την σύμπραξη του στην ανακοίνωση που έστειλε προς τον Πρωθυπουργό η ΣΚΕΑΝΑ, τόνισε ότι ήταν επιβεβλημένη η συμμετοχή και της Μεσσηνίας γιατί δεν μπορεί ένας καταστηματάρχης να διαπομπεύεται επειδή απέκρυψε μία απόδειξη λίγων ευρώ, ενώ φυσικά προέτρεψε όλοι οι καταστηματάρχες να είναι νόμιμοι και να μη δίνουν τέτοια δικαιώματα.

Εδώ το δημοσίευμα
https://www.messinialive.gr/katastimatarches-estiasis-tsipra-diapompefsi-epicheirimation-gia-mikres-forologikes-paravaseis-lathi/

Δημοφιλέστερα

To Top